Водолеите - романтични, страстни и склонни към клюкарстване

Водолеите - романтични, страстни и склонни към клюкарстване
7 Февруари 2019

Управляваща планета е Уран, а камъните, които могат да донесат късмет, са гранат, циркон, опал, сапфир, аметист, лазурит. Родените под тази зодия са със силно романтична страна, страстни в любовта, но понякога и склонни към клюкарстване и непостоянство. 

Те са лоялни!
Ако търсите верен приятел, то Водолеят е вашият човек. Винаги ще е до вас за подкрепа и никога не би ви предал. Няма как да не забележите техните действия, с които ви казват, че са тук - за вас. Също така може да разговаряте с часове на разнообразни теми, да споделите проблемите си и да получите добри съвети.

Тяхната любов е безусловна
Водолеите изпитват автентична, истинска любов. Когато казват, че обичат, това наистина е така. Идеята за фалшивата любов ги отвращава, защото не си падат по игричките.

Ако много хора са склонни да виждат отрицателните черти на човека, представителите на този зодиакален знак гледат откъм светлата страна, дори в случаите, в които в даден момент някой е бил срещу тях. Тази им черта понякога ги излага на риск от злоупотреба с доверието. Но нещо, което трябва да знаете за Водолеите е, че те не си затварят очите за истинските намерения на хората.

Водолеят обича да бъде непредубеден!
Стигат до собствените си заключения за нещата, а не разчитат на това, което другите хора им казват. Те не обичат да преценяват книгата по корицата и предпочитат да запазят ума си отворен за нови ситуации и хора.

Водолеят има тъмна страна, която може да изненада хората.
Обикновено отнема много време един Водолей да изгуби търпение и да се вбеси сериозно, но ако се случи, бягайте надалеч. Те имат навика да държат всичко в себе си, докато не достигнат точка на кипене и не избухнат от чувство на неудовлетвореност.

Водолеите не са добри лъжци!
Водолеят има много и различни умения, но да лъже убедително не е сред тях. В резултат на това, когато се намира в ситуация, в която не може да каже истината, той често предпочита просто да не казва нищо.

Водолеят живее и диша чрез музиката!
Животът на Водолея е по-хубав с музика. Независимо дали става дума за свирене на инструмент или за слушане на силна музика в слушалките, почти всеки Водолей чувства силна връзка с музиката по един или друг начин.

Водолеите имат лошия навик да премислят нещата повече от нужното.
Една от най-негативните черти на тази зодия определено е навикът да се премисля и да превръща в ад всяка ситуация. Понякога се оказва, че Водолеите анализират нещата до такава степен, че се чувстват невероятно уморени и потиснати и чак по-късно осъзнават, че не е имало причина за това.

Водолеят не обича егоистичните личности.
Ако сте от хората, които са само на вълна „аз, аз, аз“, ако обръщате всяка тема във ваша посока и всъщност не слушате какво иска да ви каже един Водолей, тогава той най-вероятно бързо ще си намери причина да си тръгне от вас.

Водолеят може да бъде прекалено саркастичен. Водолеите често са брутално саркастични. На тях това им идва толкова естествено, че в повечето случаи не осъзнават, че го правят. Но ако успеете да издържите на тяхното изкривено чувство за хумор, ще осъзнаете, че иначе са изключително забавни.

Водолеите много внимават с кого се сприятеляват и кого допускат близо до себе си. За „вътрешения кръг“ се предпочита качеството пред количеството, когато става дума за най-близките приятели. По-добре шепа солидни приятели, отколкото тон случайни познати.

Водолеят е невероятно независим и често предпочита да разчита на себе си. Самоувереността е сред силните черти на Водолея, тъй като той предпочита да се справи с проблема сам, отколкото да влачи някой на гърба си. Понякога обаче може да прекали с независимостта и да му е трудно да потърси помощ, когато най-много се нуждае от нея.

Усещането за непредвидимост е друга силна черта на Водолея. Той се отегчава от скучни повтарящи се дейности и мрази идеята да прави едно и също всеки ден. Предпочита да изживее живота си с доза приключение. Водолеят не обича някой да налага волята си върху него и да променя начина, по който мисли или действа. Дори Водолеите са склонни да повтарят някоя грешка тук и там, когато става въпрос за вземане на важни решения. Но за разлика от някои от останалите зодии, те не допуснат да правят същата глупава грешка отново и отново.

Водолеят притежава уникален начин на разсъждаване, който му позволява да измисля нови идеи и решения, за които никой друг не може да се сети. Той често е избиран за лидер, тъй като обича да прави нещата по свой специален начин. Водолеят не обича да гледа приятелите си тъжни и винаги е там, когато някой нужда от човек, с когото да поговори. Не само, че представителите на тази зодия са добри слушатели, но и са пълни с полезни съвети. Интересите му са разнообразни и той винаги търси нови и нови сфери на развитие. Водолеите инстинктивно търсят най-доброто у хората и ако някой ги обиди или излъже, са готови да му простят и да забравят и често дават втори шанс на хора, които не винаги го заслужават.

Водолеят винаги е готов да слуша какво има да каже този срещу него, но също така не се страхува да изкаже собственото си мнение и да защити своите идеали и цели. Водолеят може да бъде изключително странен и ексцентричен. Някой може да се чуди дали представителите на тази зодия не са от друга планета, но техните приятели ги обичат именно заради тяхната ексцентричност.

Водолеят не се задоволява с дребни желания и мечти. Освен това, той притежава интелигентността и въображението да измисли перфектния план, за да постигне целта си.

 

Прочетете още