Това е официалната песен за световното първенство по футбол 2018

Това е официалната песен за световното първенство по футбол 2018
25 Май 2018

Холивудският актьор Will Smith е сред изпълнителите на официалната песен за световното първенство по футбол. Другите двама са Nicky Jam & Era Istrefi, а продуцент е диджеят Diplo.

ФИФА представи днес химна, озаглавен Live It Up. От международната федерация обявиха, че на финала на първенството на 15 юли публиката ще види изпълнение на живо.

"Чест е да бъда поканен да пея на световното. Това глобално събитие събира хора от целия свят да подкрепят, да се смеят и да изживяват магия", каза Смит. Той допълни, че "в крайна сметка искаме просто да видим света да танцува."

NickyJam е една от големите музикални звезди в Южна Америка. Той определи участието си в песента като "постижение за цял живот". "Не са много изпълнителите, които са имали привилегията да кажат, че са били част от това. Много съм горд и щастлив. Мога да кажа на внуците си: "Аз го направих."

Родената в Прищина Istrefi посочи, че е голям футболен фен и че няма търпение световното да започне. Видеото към песента ще бъде представено на 7 юни - седмица преди началото на световното.

 

Прочетете още