Списание „People” избра най-сексапилния мъж за 2021г.

Списание „People” избра най-сексапилния мъж за 2021г.
Снимка: Gage Skidmore
10 Ноември 2021

За Пол Ръд е трудно да приеме новата си титла за най-сексапилния мъж според списание „People” за 2021 г. 52-годишният актьор е чувал всичко за себе си – мил, любезен, трудолюбив – етикети, които е прегърнал до известна степен.

Но секси? „Имам достатъчно самосъзнание, за да знам, че когато хората чуят, че аз съм избран, ще си кажат: „Какво? Това не е фалшиво смирение. Има толкова много хора, които трябва да получат това признание преди мен.“, споделя той пред изданието.

Тази вродена скромност, съчетана с прекрасни зелени очи и страхотна усмивка, е точната причина защо публиката се влюбва в Ръд през годините. Въпреки че е суперзвезда, Ръд настоява, че е най-щастлив у дома със съпругата си Джули и децата им Джак на 17 и Дарби на 12 години. „Когато мисля за себе си, мисля като за съпруг и баща. Просто излизам със семейството си, когато не работя. Това е нещото, което най-много ми харесва.“, казва Пол.

Съпругата на актьора била единственият човек, на когото той разказал предварително за новата си титла. „Тя беше озадачена“, казва той. „Обаче знаете ли, беше много сладка. След известно време на шок и кикот, все пак каза:

„Направили са правилен избор“. Това беше много мило. Вероятно не казваше истината, но какво друго да каже?“, споделя Ръд.

Според него приятелите му ще го съсипят от шеги заради това признание. „Така и трябва, аз бих го направил. Няма да бъда скромен, вече си правя визитни картички с новата титла. Но приятелите ми пак ще ме унищожат от майтапи. Очаквам го и затова са ми приятели“, откровен е той.

Прочетете още