SPICE Music Festival с огромен успех - феновете на 90-те са в еуфория

SPICE Music Festival с огромен успех - феновете на 90-те са в еуфория
11 Август 2019

С изключителен успех премина първото издание на SPICE Music Festival в Бургас - феновете на 90-те са в еуфория. И двата фестивални дни бяха посетени от повече от 8000 души, които пяха с любимите си изпълнители!

Пристанище Бургас се оказа малко да побере всички желаещи да се потопят в уникалната атмосфера на фестивала, която бе допълнена от впечатляващи визуални ефекти. 



Атмосферата на фестивала ще остане незабравима и за посетителите, и за артистите, а ето някои от коментарите на феновете, станали част от SPICE Music Festival:

"Неописуемо и незабравимо изживяване! Страхотна музика, организацията беше на много високо ниво, вкусна храна! Въздуха пулсираше от положителна енергия и неизразимо щастие! Благодаря Ви!"

"Поздравления! Фестивалът беше на много високо ниво! Надмина всичките ми очаквания! Благодаря за преживяването!"



"Дойдохме от Румъния за този фестивал, всичко беше невероятно - изпълнителите, звукът, храната, хората! Поздравления!"

"Надминахте всичките ни очаквания! Наистина взривихте Бургас! Били сме и на други подобни фестивали, но този в Бургас беше наистина много по-добър от всичко останало!"

"Най-незабравимото изживяване!"



Изпълнителите също бяха във възторг от феновете, които пяха и танцуваха в ритъма на 90-те. А Cappella, които идват за първи път в България, при това на рождения ден на вокалистката си - Lis, бяха повече от впечатлени и побързаха да коментират в социалните мрежи на фестивала: "Енергията беше невероятна! Щастливи сме, че пяхме за вас. Благодарим, че ни поканихте!"

Първото издание на SPICE Music Festival се проведе на 9 и 10 август 2019, а за него в Бургас пристигнаха East 17, Dr. Alban, REDNEX, La Bouche, SNAP, HADDAWAY, 2 Brothers on the 4th floor, Capella, Ice MC, No Mercy, 2 Unlimited.



През цялото време, станция номер едно за музика от 90-те, излъчваше на живо от пристанище Бургас, на метри от сцената на SPICE Music Festival. Гости в мобилното студио на Радио ENERGY бяха 2 Unlimited, Haddaway, No Mercy, Cappella, E-rotic и разбира се стотици слушатели, които поздравиха своите приятели и спечелиха най-желания подарък това лято - ENERGY плажна кърпа. 

Благодарим, че споделихте преживяването с нас! Благодарим, че сме заедно!
 

Прочетете още