Ricky Martin представи нов сингъл, заедно с Wisin & Yandel

Ricky Martin представи нов сингъл, заедно с Wisin & Yandel
Снимка: Eva Rinaldi
28 Февруари 2018

На 23 февруари суперзвездата Рики Мартин представи за първи път на живо новия си сингъл „Fiebre“. Това се случи в заключителната вечер на реномирания фестивал „Emirates Airlines Dubai Jazz Festival“. Участието във фестивала е първият концерт в кариерата на Рики Мартин в Дубай или в Обединените арабски емирства изобщо.

Сингълът и видеото към „Fiebre“ също излязоха на 23 февруари в официалния канал на артиста в YouTube и в дигиталните платформи за стриминг и даунлоад.

„Fiebre“ излиза след огромния успех на последния хит сингъл на Рики Мартин – “Vente Pa’Ca”. Сега Рики Мартин се завръща в компанията на популярното латино ърбан дуо Wisin & Yandel Ricky - тримата обещават, че „Fiebre“ ще превземе плейлистите на радиата и клубовете по целия свят, благодарение на наелектризиращия карибски ритъм и чувствен текст.

На 23 февруари беше и премиера на официалното видео към песента, заснето в Пуерто Валярта, Мексико, от режисьора Карлос Перес (Elastic People). След завръщането си от Дубай, Рики Мартин ще стартира серия от концерти в „Park Theatre“ в Лас Вегас, планирани в периода март-юни 2018 г.

Прочетете още