Pussycat Dolls отново заедно

Pussycat Dolls отново заедно
Снимка: tara hunt
24 Септември 2019

Pussycat Dolls се завръщат 10 години след официалната раздяла - това посочват изданията The Sun и Daily Mail. Според техните източници дълги години са се водили преговори с Никол Шерцингер, за да се върне към Pussycat Dolls, но тя винаги е отказвала. Но сега, точно десет години след разпадането им, Никол подписа сделка за милиони долари и даде нов шанс на групата, която я направи известна.

На Никол Шерцингер, Мелъди Торнтън, Кимбърли Уайът, Ашли Робъртс, Кармит Бачар и Джесика Сатъм им предстои да стартират мащабно световно турне, по време на което ще припомнят най-големите си хитове - момичетата ще го обявят официално през следващите няколко месеца.

Въпреки проблемите, които имаха, Pussycat Dolls бяха изключително успешни за времето си. Започнаха общата си кариера през 2003г., а някои от най-запомнящите се им хитове са “Don’t Cha” и “Buttons”. Причината да се разделят тогава, беше, че Шерцингер взимала главната роля в повечето им песни и останалите изпълнителки нямали шанс за изява. Това предизвикало неразбирателства в състава и през 2009 те официално се разделиха като група.

Прочетете още