OneRepublic пуснаха „Runaway“

OneRepublic пуснаха „Runaway“
Снимка: Davide Merli
1 Юни 2023

OneRepublic пуснаха първото си ново парче след световния хит „I Ain’t Worried“ – част от саундтрака на филма „Топ Гън: Маверик“. Сингълът е озаглавен „Runaway“ и заедно с него излезе и официалното видео. Клипът е заснет по време на турнето на OneRepublic в Азия и проследява пътуването на шестимата музиканти до Хонконг, Манила, Джакарта, Сингапур, Куала Лумпур, Банкок, Тайпе и Токио.

Видеото показва кадри от изпълнението на „Runaway“ на върха на 56-етажния сингапурски хотел Marina Bay Sands на наблюдателната площадка SkyPark, както и от дебюта на песента на 5 март 2023 г. на шоуто на OneRepublic в Тайван.

OneRepublic ще бъде хедлайнер на Isle of MTV Malta 2023. Вече 15-а година най-големият безплатен летен фестивал в Европа, в партньорство с Malta Tourism Authority, се завръща в страната на 18 юли.

Групата сподели с феновете вълнението си от участието си в официално изявление: „Изминаха 15 години от последното ни представяне в Малта… 15 години са твърде много време. Нямаме търпение да се върнем в тази красива страна!“

Номинираната за Grammy група OneRepublic издава дебютния си сет „Dreaming Out Loud“ през 2007 г, включващ сингъла „Apologize“, който разбива рекордите по дигитални продажби и излъчвания по целия свят. До момента OneRepublic са събрали 5 милиарда стрийма в Spotify, а само „I Ain’t Worried“ може да се похвали с над 3 милиарда слушания.

Прочетете още