Най-лесните професии, които можем да работим днес

Най-лесните професии, които можем да работим днес
Снимка: (Argia Sbolenfi)
7 Октомври 2021

Първата цел на работата е да получавате заплата от някой, за да правите нещо, което той не иска или не може да направи сам.  

Най-лесните професии са онези, при които няма неотложни задачи, не изискват да се изтормозите до неузнаваемост, за да си свършите работата и могат да бъдат добре платени.

Тестер на продукти
Описание на длъжността: плащат ви за да изпробвате нови продукти, преди да излязат на пазара. След това давате обратна връзка на компаниите, които ги произвеждат. Тази работа може да се върши на непълен работен ден. В САЩ можете да получавате около 20$ на час.

Тестер на сладолед
Кой не би искал да опитва сладолед като основна работа? Анализиране на състава, миризмата, външния вид и цялостния вкус на всяка лъжичка са част от "отговорностите", които работата носи.

Моден съветник
Това изисква определен набор от умения и усет към модата, но ако имате тези качества това означава, че ви се плаща, за да пазарувате и да комбинирате тоалети.

Сомелиер
Това е шикозна дума за някой, който вкусва вино. Може да бъдете нает от ресторанти, за да препоръчвате вина, или от винарна, която да оцените по време на производството. 

Техник на плувни басейни
Химикалите чистят басейните, но само това не е достатъчно. Това е чудесна работа, ако обичате да стоите навън.

Разхождане на кучета
Заплащането не е голямо, но цял ден ще се занимавате с косматите сладурковци. 

Оптометрист
След като се изучите, пътят след това е ясен. Като оптометрист вие определяте рецептите за хората, които се нуждаят от очила, диагностицирате и лекувате определени заболявания на очите, занимавате се с наранавания на очите. Също така получавате и годишна заплата (в САЩ) над $100, 000 годишно.

Тестер на игри
За тези, които обичат да играят видео игри, това е сбъдната мечта. Може да ви се налага да се занимавате с дефектни игри от време на време, но също така ще можете да играете и чисто нови.

Личен треньор
Ако тренирането във фитнеса и това да сте здрави, са вашите най-важни неща, тогава станете личен треньор. Така ще можете да прекарвате цял ден, помагайки на другите да постигнат фитнес целите си, изучавайки физиология и получавайки добро заплащане за това.

House sitter
Представете си, че седите цял ден в продължение на седмици в нечия къща, от време на време поливате растения и получавате заплащане за това? Звучи като мечта.

Прочетете още