Maluma с концерт в България

Maluma с концерт в България
3 Май 2019

Колумбийският регетон изпълнител и абсолютен хитмейкър, Maluma включи България в световното си турне! Той ще изнесе концерт у нас на 10 юли в столичната зала Арена Армеец, в подкрепа на новия си албум "11:11", който очакваме на музикалния пазар на 17 май. Информацията за концерта може да се види в официалната Facebook страница на изпълнителя.

Снимка: https://www.facebook.com/MALUMAMUSIK/

Само на 25 години, Maluma е сред най-успешните и разпознаваеми латино гласове в света и абсолютен тийн идол. Роден като Хуан Луис Лондоньо, той приема артистичния псевдоним Maluma като събира първите две букви от малките имена на майка си, баща си и сестра си.

Той е и сред най-популярните артисти в социалните мрежи с над 23 милиона последователи във Facebook, 5.1 милиона в Twitter и повече от 32.5 милиона в Instagram, което го превръща в най-популярния латино изпълнител в Instagram. Официалният му канал в YouTube/VEVO има повече от 8 милиарда гледания и над 14 милиона абоната, което му носи наградата на YouTube – "Diamond Play Button Award". А само преди дни Maluma, заедно с Кралицата на попа Madonna, направиха зрелищно изпълнение на новата им песен "Medellín" по време на американските музикални награди Billboard за 2019 в Лас Вегас.

Световната обикoлка на изпълнителя включва концерти в редица страни, сред които за наша радост е и България.

Снимка: https://www.facebook.com/MALUMAMUSIK/

Прочетете още