Мадона "се подигра" с папата в Италия

Мадона
Снимка: Freddy SG
28 Ноември 2023

Мадона "се подигра" с папата по време на концерт в Милано в рамките на световното си турне Celebration. Изпълнителката се появи на публично място със суитшърт, на гърдите на който се виждаше бродерия с портрет на католически свещеник с горящи крила и надпис Madonna, съобщава изданието. 

Според източника, журналисти са снимали Мадона в „скандален вид“, докато тя напуска хотела си след изпълнение на Mediolanum Forum. Преди това певицата каза, че би искала да види папата в нейната фирмена тениска.

По време на концерт през 2015 г. в Ню Йорк Мадона похвали папа Франциск за това, че е "много отворен" и му посвети прочувствена версия на La Vie en Rose.

По-рано, по време на представление в Лондон, Мадона се появи на сцената, увита в украинско знаме. Певицата взе синьо-жълтия флаг, за да изпълни тъжната балада „Не плачи за мен, Аржентина“. На същото представление Мадона изрази мнението си относно конфликта в Близкия изток. Певицата призна, че случващото се "разкъсва сърцето ѝ". 

Преди това Мадона по време на концерт в Лондон каза, че в младостта си не е имала пари дори да се изкъпе. Поради тази причина тя лягала с мъже, чиито апартаменти имали душове. Изпълнението на Мадона беше помрачено от технически проблеми на сцената, поради които изпълнителката трябваше да спре да пее и да разкаже на публиката за миналото си.

Турнето на изпълнителката ще продължи до януари 2024 г. 

Прочетете още