Кой цитат от филм отговаря на зодията ти

Кой цитат от филм отговаря на зодията ти
Снимка: billsoPHOTO
16 Октомври 2019

ОВЕН
„Ние сме това, което сме избрали да бъдем” – Грийн Гоблин, „Спайдърмен”

Да, представителите на зодия Овен обикновено знаят какво искат, къде отиват и към какво се стремят. Нищо и никой не би могъл да промени техните възгледи и намерения. Те са хора, които държат на думата си, не изневеряват на собствените си убеждения, макар и това да им струва много.

ТЕЛЕЦ
„Съжалявам не за нещата, които съм правил, а за тези, които не съм направил” – „Емпайър Рекърдс”

Телците са едни от най-здраво стъпилите на земята индивиди в зодиака. Това, разбира се, колкото и плюсове да има, носи със себе си и много минуси. Често те изпускат своите в шансове в живота именно заради своя здрав разум. Понякога човек си струва да поема рискове.

БЛИЗНАЦИ
„Ако покажеш на някого неговото бъдеще, той вече няма да има бъдеще, защото ще му отнемеш неизвестността и надеждата” – „Заплащането”

Зодия Близнаци са представители на въздушните знаци в зодиака. Ето защо те често са привлечени от неизвестното, мистичното, окултното, езотеричното. Отнеме ли им някой надеждата и авантюристичния дух, те се чувстват празни отвътре.

РАК
„И въпреки всичко не забравяй да дишаш, защото не знаеш какво ще ти донесе следващия прилив!” – „Корабокрушенецът”

Раците са изключително емоционални и често биват определяни като „ревливи”. Истината е, че тяхната доброта и душевност не им позволяват да се примиряват с несправедливостите в живот. Това, което трябва да запомнят обаче, е, че никога не трябва да губят вярата в себе си.

ЛЪВ
„Никога не се бори с прасе - и двамата ще се окаляте, но на прасето ще му хареса!” – „Добър съвет”

Представителите на зодия Лъв можем да оприличим с истински кралски особи. Те имат изтънчен вкус, не изневеряват на своя стандарт и не биха скочили в калта, за да защитят убежденията си. Техните методи и маниери предполагат винаги една по-достойна и кралска развръзка на всяка една ситуация.

ДЕВА
„Не можеш да живееш живота си, за да угодиш на другите. Изборът трябва да бъде твой” – „Алиса в Страната на чудесата”

Представителите на зодия Дева имат склонността да пренебрегват себе си в името на хора или каузи. Това обаче невинаги е добре за тях. Урокът, който трябва да научат, е да не забравят да се грижат за себе си.

ВЕЗНИ
„Сладкото не е така сладко без горчивото” – „Ванила Скай”

Везните са истинските нешлифовани диаманти на зодиака. Те са романтични, харизматични, притегателни, същински приключенци. Въпреки това обаче зад тяхната ведра и закачлива маска често се крият много прикрити болки и неизказани тревоги.

СКОРПИОН
„Всеки човек умира, но не всеки човек живее истински” – „Смело сърце”

Ах, тези Скорпиони. Макар и принадлежащи към водните знаци в зодиака, лесно бихте ги объркали с огън. Те са импулсивни, нетърпеливи, непримирими. В тяхно лице можете да срещнете верен приятел или най-лошия си враг. Кое от двете ще ви се падне зависи изцяло от това какво е отношението ви към тях.

СТРЕЛЕЦ
„Не нашите способности показват това, което сме всъщност…а нашият избор.” – „Хари Потър и Стаята на тайните”

Стрелците могат и да са огън по подобие на своите събратя – Овните, но могат и да бъдат изключително разумни и предвидливи по подобие на Телеца. Те държат на думата си и почти никога не се отмятат от даденото обещание. Предадете ли ги веднъж, то знайте, че това ще бъде краят на вашите отношения.

КОЗИРОГ
„Не можеш да устоиш на това, което не можеш да притежаваш!” – „Секс игри”

Козирозите обичат да притежават. Когато не могат да получат нещо, те не само не се примиряват, а ще направят всичко, за да направят това, което са си наумили. Изключително силни характери, които по инат могат да се конкурират единствено с Овена и Водолея.

ВОДОЛЕЙ
„О, да, миналото може да боли. Но ти можеш да избягаш от него или да се учиш от него” – „Цар Лъв”

Водолеите често са окачествявани като странниците на зодиака, но зад техния разсеян поглед и вяла усмивка се крият огромни сърца, изпълнени с желание за нови знания, приключения и изживявания на ръба. Животът може и да ги пречупва много пъти, но те продължават напред по-силни, защото житейските препятствия ги приемат за уроци, а не за наказания.

РИБИ
„Надеждата е нещо добро, може би най-доброто от всичко на света. А нищо добро не умира! Въпросът е дали да се вкопчиш в живота или в смъртта” – „Изкуплението Шоушенк”

Рибите са едни от най-мистериозните знаци в зодиака. Ще ви е нужно дълго време, за да ги опознаете истински. Те ще ви се отплатят с любов и добро отношение, но все пак си имайте едно наум. Тях днес ги има, но утре съдбата може да ги е отвела на съвсем различно място.

 

Прочетете още