Календарът с австралийските пожарникари отново е тук - виж как можеш да го спечелиш!

Календарът с австралийските пожарникари отново е тук - виж как можеш да го спечелиш!
Снимка: Neil Settle
16 Ноември 2022

Те отново са тук - още по-секси и обединени около нова мисия.

Тази година е по-специална за най-желаните момчета от Австралия - навършват се 30 години, откакто се предлага най-горещият календар на планетата. Снимките отново са без ризи - достатъчно привлекателни, за да съберат средства в помощ на най-онеправданите. Целта е достойна за възхищение, защото е в помощ на животните.

От стартирането си, календарът с пожарникари се фокусира върху даряването на средства за изследвания на рак и спасяването на животни. През 2023г. момчетата ще се придържат към същата мисия. Приходите от тазгодишния календар ще бъдат разпределени към каузи на няколко благотворителни организации в Австралия. Сред тях са Съветът на австралийските доброволчески противопожарни асоциации, Фондацията за деца с рак, Болницата за диви животни в Байрън Бей и други...



С печалбата от календара ще бъде направено дарение за програма за обновяване на приюти за животни, приюти за бездомни хора, както и жилища за ветерани, която набира доброволци от САЩ. 

Единствено Радио ENERGY ти дава възможност да спечелиш най-желания календар за 2023 година! Следи внимателно програмата ни. 

Всеки, сдобил се с календара, ще се наслади на горещи фотосесии на австралийски пожарникари, позиращи само по дънки, но с различни животни - кучета, котки и коне. Всички модели от фотосесията, както и животните, са съвсем реални. За допълнителни поръчки на календара, вижте тук

Прочетете още