J Lo с пищна сватбена рокля

J Lo с пищна сватбена рокля
Снимка: Brandi Toole
23 Октомври 2019

Сватбени камбани предстоят за Джей Ло и Алекс Родригес след годежа им по-рано тази година, а бъдещата булка, за която това ще е четвърти брак, би могла лесно да почерпи вдъхновение за празника от роклята, с която беше забелязана по улиците на Ню Йорк този уикенд.

Лесно бихме си казали, че кадрите са част от репетиция за голямото събитие в живота на звездата. Оказва се, че те са направени по време на снимачния процес на новия филм с участието на Дженифър Лопес – „Омъжи се за мен“.

Приказната рокля без ръкави е дело на Zuhair Murad и освен огромен шлейф включва блестящи украшения, които виждаме и по булото.Красиви обеци и колие допълват блясъка, а пухкавата кожена яка около раменете внася аристократично излъчване.

След късметлиите в Голямата ябълка, които са успели да зърнат певицата снощи, всички останали ще успеем да видим роклята в романтичната комедия, чиято премиера е през 2020 г.  В „Омъжи се за мен“ Джей Ло игре поп звезда, която разбира за изневерите на своя годеника с нейната асистентка точно преди сватбата, а за младоженец избира случаен свой фен от публиката. 

През септември Джей Ло направи годежно парти. Бъдещите съпрузи споделиха няколко красиви снимки от пищното празненство. Децата на двете звезди също присъстваха на голямото семейно събитие. Само няколко седмици, след като отбелязаха втората годишнина от връзката си, певицата и бившият бейзболист публикуваха снимка на огромния диамантен годежен пръстен, който вече краси ръката на Джей Ло, на стойност от 1 до 5 милиона долара.

 

Прочетете още