За първи път Национални дни на кариерата стартира с радио предаване на живо!

За първи път Национални дни на кариерата стартира с радио предаване на живо!
1 Март 2023

Най-мащабният кариерен форум в страната предлага възможности за нова работа и стаж

За 22-ра поредна година Национални дни на кариерата ще представи водещи работодатели, отворените им позиции и кариерни възможности. Шест академични града - София, Пловдив, Варна, Велико Търново, Русе, Габрово и Виртуален ден ще съберат над 100 компании от различни сектори. Вече 70 фирми заявиха участие за седемте събития.

Национални дни на кариерата 2023 стартира в София на 1 април, събота, в Гранд Хотел „Милениум“. Събитието се разраства и предлага още интересни възможности за изложители и посетители.

Нов елемент във формата е партньорството с радио ENERGY, които ще гостуват на Национални дни на кариерата 2023 с излъчване на живо от Гранд Хотел „Милениум“. Кариерният форум ще сподели емоциите от събитието със слушателите в ефира по време на специално предаване, а от екипа на радиото ще се погрижат за доброто настроение и музикално оформление в деня. Освен музика от 10:30 до 13:30 ще се излъчват на живо и интервюта, и разговори с посетители и изложители.

Успоредно със забавната част през целия ден посетителите ще се включват в презентации на тема „Талантът“. Допълнителни възможности за развитие на професионален потенциал, споделяне на опит от професионалисти и практически съвети за кариерно развитие.  

Кът Професионално образование и обучителни организации е чудесна възможност за среща с представители на професионално ангажираните компании в тази сфера. Освен нова работа и стаж посетителите ще могат да разберат за възможностите за развитие на професионални умения и компетенции в зала Нютон.

Startup зона (в партньорство с BESCO) с фокус над startup системата в страната и възможностите за развитие и привличане на професионалисти в нея. В специално пространство може да се проведат срещи с  представители на едни от най-интересните и проактивни стартъпи.

След София турнето на Национални дни на кариерата 2023 продължава:

  • Велико Търново - 4 април - Великотърновски университет „Св. Св. Кирил и Методий“, пети корпус
  • Виртуален ден - 5 април - Онлайн на платформата на Brazen Technologies
  • Габрово - 6 април - Технически университет
  • Пловдив - 8 април - Пловдивски Панаир, Конгресен Център
  • Варна - 8 април - Хотел-галерия „Графит“
  • Русе - 11 април - Русенски университет „Ангел Кънчев“

Регистрацията за участие е безплатна:

От Национални дни на кариерата е започнал професионалният път на над 53 000 човека. Форумът се организира от компанията за комплексни HR услуги JobTiger.

Партньори на Национални дни на кариерата са Тракия Икономическа Зона, Технически университет – Габрово, Русенски университет „Ангел Кънчев“, JobTiger.tv, HRIndustry.bg

С подкрепата на Baristo, Таткова градина, Аз мога тук и сега, ISIC България, 9 Academy, AIBEST, BESCO, сп. Мениджър, b2b Media, Кариери, Международна награда на херцога на Единбург, Eventiplier, Advent Group и Legion Run.

Прочетете още