Радио ENERGY и DEVIN отново заедно срещу лятната дехидратация!

Радио ENERGY и DEVIN отново заедно срещу лятната дехидратация!
19 Юли 2019

Жаден ли си?

За нови приключения.. За нови възможности?

Жаден ли си?

И тази година ENERGY момичетата на DEVIN минерална ще бъдат на различни локации в твоя град, за да ти помогнат да се хидратираш в движение!

Очаква те студена минерална вода в новата еднолитрова бутилка на DEVIN On The Go – удобна за носене и достатъчно голяма, за да утолиш жаждата в горещия ден!

Презареди в движение с Радио ENERGY и DEVIN минерална – Силата на природата в теб, от сърцето на Родопите!

Колко често през деня се сещаш, че трябва да пиеш вода? Когато лятната жега започне да мъчи телата ни, посягаме към освежаващите бутилки. Разбира се, удобно бягство от горещините предлагат морето и планината. И все пак, дори там, трябва да пием вода. 
Според специалисти, препоръчителният минимум е около 6 чаши (1,5 л) на ден и това е долната граница на поеманите течности. Количеството, което е нужно на вашето тяло, се определя строго индивидуално от възрастта, теглото и физическата ви натовареност през деня. Умножете всеки килограм от теглото си по 0,03 л и ще получите крайния резултат, който вашият организъм би приел добре като литри течност за деня (ако сте 50кг, би трябвало да изпиете литър и половина, ако сте 80 - два литра и половина).

Прочетете още