Бритни Спиърс с две нови татуировки след развода със Сам Асгари

Бритни Спиърс с две нови татуировки след развода със Сам Асгари
Снимка: Britney Spears
12 Септември 2023

41-годишната Бритни Спиърс получи два нови дизайна: три малки точки на предмишницата и малка татуировка с червена змия на кръста. Певицата реши да се промени след новината за развода ѝ със Сам Асгари.

На 16 август стана известно, че Бритни Спиърс се развежда със Сам Асгари година след сватбата. Според журналисти седмица преди това Асгари се скарал сериозно със съпругата си, заради слухове за нейната изневяра. След това той се изнесе от общата им къща и подаде молба за развод. Медиите съобщават, че Спиърс е подлагала съпруга си на домашно насилие - по-специално, нападнала спящия Асгари.

Няколко дни след обявяването на развода Бритни Спиърс попадна в обективите на папараците, когато излезе от ресторант в компанията на непознат. На снимките певицата и нейният спътник са заснети на изхода на закусвалня. Бритни Спиърс и предполагаемият ѝ приятел се качиха заедно в колата на звездата и потеглиха.

Журналистите на Daily Mail отбелязаха, че непознатият, придружаващ певицата, изглежда като мъжа, когото Бритни вече е виждала на среща в ресторанта на Крейг в Западен Холивуд няколко дни преди това. 

Прочетете още