Бен Афлек проговори за връзката си с Джей Ло

Бен Афлек проговори за връзката си с Джей Ло
Снимка: Erin
8 Октомври 2021

Холивудският актьор Бен Афлек говори в неделя за първи път за новостите в личния си живот. 49-годишният режисьор на „Арго“ сподели: „Много съм щастлив“.

На премиерата на новия си филм „The Tender Bar“ той коментира романса си с певицата Дженифър Лопес с думите: „Това е много щастлив период от живота ми. Животът е хубав.

По-рано тази година носителят на Оскар започна отново връзка с някогашната си годеница Дженифър Лопес. Те бяха забелязани заедно за първи път през април, малко след раздялата на певицата с годеника ѝ Алекс Родригес.

Източник, близък до двойката, сподели миналия месец пред „Us Weekly“: „Нещата стават все по-хубави за Джей Ло и Бен. Те са толкова влюбени, че е само въпрос на време да се сгодят официално. И двамата са отдадени на връзката и искат да прекарат остатъка от живота си заедно. И през ум не им минава, че нещата може да не се получат в дългосрочен план.

Афлек и Лопес за първи път започнаха да се срещат през 2002 г. и се сгодиха още същата година. Само няколко дни преди сватбата през 2003 г. събитието беше отменено, а през януари 2004 г. двамата се разделиха.

Прочетете още