Спечели ваучер за 30 лева от Lilly Drogerie

Лили Дрогерие се старае да предлага най-доброто на своите клиенти. В името на това, през годините създава поредица от собствени брандове, които съчетават в едно европейско качество и разумни цени. Лили Дрогерие фокусира своите усилия върху: декоративна козметика; продукти за здравето; серия за майката и бебето; детска козметика; специална грижа за кожата; продукти за тяло и здрави зъби. 

LLUMS е един от най-успешните брандове на Лили Дрогерие. Той навлиза на пазара през 2016г., като успява да привлече вниманието на жени от всякаква възраст. Продуктите на LLUMS се произвеждат в Полша и Англия, като всеки от тях е създаден така, че да подчертае  женската красота по съвършен начин. 

Лили Дрогерие предлага огромно разнообразие от витамини и хранителни добавки за пълноценно ежедневие и здравословен начин на живот. Продуктите от серията са разработени така, че да осигурят жизненоважни елементи за организма, с приема само на една таблетка и малко вода.

Dent-a-dent е собствена марка на Лили Дрогерие, разработена специално за нуждите на венците и зъбите. Всекидневна устна хигиена е изключително важна, затова серията Dent-a-dent осигурява свеж дъх и качествено почистване на зъбите, предпазва от натрупването на плака и защитава венците.  

Марката Mamma&Baby е част от голямото семейство на Лили Дрогерие!  Продуктите се произвеждат в Германия и Словакия, като осигуряват изключително качество на разумни цени. Лили Дрогерие знае какви са нуждите всяка майка, затова създаде богата гама от продукти:  пелени за деца на различна възраст, пудри, бебешка козметика, душ гелове за чувствителната бебешка  кожа и много аксесоари.

Радио ENERGY и Лили Дрогерие ти дават възможност да спечелиш ваучер за пазаруване на стойност 30 лева. Всеки ден ще ти задаваме по един въпрос, свързан със собствените марки на Лили Дрогерие. Регистрирай се с правилен отговор и още тази вечер можеш да спечелиш!

Печеливши:


15.10 - Мила Шекерова 

16.10 - Светослав Георгиев 

17.10 - Сребрина Кънчева

18.10 - Силвия Алтънджиян 

19.10 - Николина Николова

 22.10 - Антон Амонс

23.10 - Диана Славова 

24.10 - Деян Свилев

25.10 - Теодора Калоянова 

26.10 - Даниела Пашкунова 

Играта не е активна!