Спечели ваучер за пазаруване от Margaritkite.com

Margaritkite.com – ОНЛАЙН МАГАЗИН  е компания за здраве и природосъобразен начин на живот.

Вярваме, че обръщайки се към природосъобразна и качествена храна, показваме отношение както към нас самите, така и към околната среда, с която се стремим да бъдем в синхрон. Това ни подтикна да изготвим няколко стратегии, по които да работим.

Популяризиране и запознаване с био продукти, козметика и храни, с цел увеличаване на броя на хората /деца, възрастни/, които да ги ползват в своето ежеднeвие, хранене и създаване на здравословен начин на живот.

ТЕМАТА Е ЯСНА: ХРАНЕТЕ СЕ ЗДРАВОСЛОВНО, СПОРТУВАЙТЕ, ПОЛЗВАЙТЕ КОЗМЕТИКА, КОЯТО НЕ ВРЕДИ НАВАШЕТО ЗДРАВЕ.

Следващата ни стратегия е насочена към най – милото ни, това са нашите ДЕЦА. Смятаме, първо с Вас, мили родители, а после и с нашата подкрепа, бихме могли да дадем един много добър пример на нашите деца. Почти всеки ден се говори за детското затлъстяване, което след себе си води до много сериозни здравословни проблеми.

Всички тук сме привърженици на естественото, чисто и непринудено отглеждане на децата. Стараем се нашите деца да са максимално време сред природата, да използват продукти с натурален произход и да се хранят с истински храни. Вярваме, че правилните хранителни навици се изграждат още в ранна детска възраст.

Определено модерният живот оказва своето неблагоприятно влияние върху нас и върху нашите деца още от самото им раждане. Затова ние трябва да сме особено внимателни и постоянни в постигането на здравословен начин на живот най-вече за тях.

От нас зависи да осигурим на децата си най-доброто и да им дадем добър старт в здравословния живот.

Последвай Margaritkite.com – ОНЛАЙН МАГАЗИН във Фейсбук и ще получиш 5% отстъпка от направената поръчка!

Радио ENERGY ти дава възможност да спечелиш ваучер за пазаруване на стойност 60 лева от Margaritkite.com – ОНЛАЙН МАГАЗИН  за здраве и природосъобразен начин на живот. Регистрирай се, отговори на дневния въпрос на Margaritkite.com и в петък трима късметлии ще бъдат изтеглени чрез жребий!


Печелившите тази седмица са:
Марина Георгиева
Мануела Александрова
Гълъбина  Пенчева

 

Играта не е активна!