Твоят сладкиш според ЗОДИЯТА

Твоят сладкиш според ЗОДИЯТА
30 Ноември 2021

Овен - Мини еклер
Той не обича да си губи времето в празни приказки. Ето защо идеалният десерт за представителите на тази зодия трябва да бъде класически и откровен, но в същото време способен да достави истинско удовлетворение еклер.

Телец - Торта Сахер
Телците са чревоугодниците в зодиака и най-добре може да ги олицетвори единствено кралицата на тортите - Сахерът! Шоколадовата торта с кайсиево сладко е перфектен за тях.

Близнаци - Чийзкейк
Чийзкейкът е цветна торта, винаги различна, никога скучна и - разбира се - винаги вкусна! Всички характеристики, които са типични за Близнаците - в тяхната компания е невъзможно да се отегчите.

Рак - торта Мимоза
Идеалният десерт за представяне на дамите от зодия Рак, може да бъде само този: митичната торта Мимоза! Не само заради нейната несравнима сладост, но преди всичко за женствеността и елегантността, която изразява.

Лъв - Понички
Това е слънчев знак, изпълнен с радост, от който струи енергия и може да развълнува само с поглед! Перфектният десерт, който да я представлява, несъмнено са донътите, покрити с цветна глазура. Дояждат ни се винаги, само като ги погледнем.

Дева - Пай
Перфектният десерт, който олицетворява Девата несъмнено е хрупкавия домашно приготвен пай. Това е простичък, но истински десерт, който пази в себе си кулинарните традициите на поколенията. 

Везни - Макарон
Със сигурност вкусният макарон, ще представлява най-добре Везните. Със своите изискани пастелни цветове, тези деликатеси, най-добре въплъщават елегантността и очарованието на Везните.

Скорпион - Шоколадов мус
Идеалният десерт за страстният темперамент на Скорпионите трябва да има интензивен, афродизиачен вкус. Шоколадовият мус, със своята мекота и неповторим вкус, е точният десерт, който ще събуди фантазията ви.

Стрелец - Палачинка с течен шоколад
Зодия Стрелец винаги съхраняват своя по детски чиста доброта и чар. Ето защо перфектният десерт за нея има неповторимия вкус на течен шоколад върху тънка гореща палачинка. 

Козирог - Лимонов кейк
Идеалният десерт, която я репрезентира е лимоновият кейк. Сладък, но до известна степен. В контрастта между вкуса на лимона и този на крема, се крие красота на десерта, подобно на темперамента им.

Водолей - Мъфин
Те са като прекрасните кексчета - всеки е различен сам по себе си, но всички са колоритни, оригинални и вдъхновяващи. Такива са и Водолеите - ненавиждат ораниченото мислене, а вярват в уникалността и разнообразието.

Риби - Панна кота
Панна кота е класиката сред десертните кремове: със своя нежен вкус и сладко покритие, тя определено е най-добрия начин за представяне на момичетата от зодия Риби - най-сладките и най-чувствителни дами от целия зодиак! 
 

Прочетете още