Трите зодии с успешни връзки, благодарение на Меркурий

Трите зодии с успешни връзки, благодарение на Меркурий
Снимка: Alosh Bennett
20 Януари 2022

През някакъв период от време се случва да се сблъскаме с истината, че повече не можем да продължаваме да правим това, което сме правили до сега и трябва да сложим точката.

В периода, когато Меркурий съвпада с Марс (17 януари-23 януари), ще бъдем подтиквани към подобни идеи, особено когато става въпрос за бъдещето на връзката, в която сме в момента. Хората имаме вродената нужда да изпитваме сигурност. Някои от нас са имали онези моменти, в които ни се приисква на "сложим пръстен" върху ръката на човека, с когото сме се виждаме отскоро. Това не означава автоматично, че ще последва сватба, но тези моментни усещания у определени зодиакални знаци може да прераснат в невероятни връзки.

Близнаци
Искате изключителна романтична връзка сега и това е страхотно, защото вашият партньор дори го иска повече от вас. Очаквайте да чуете коментари по тази тема в периода на Меркурий в съвпада си с Марс около 17 януари. Подгответе се да преминете в следващия етап от връзката ви. Няма какво друго да изгубите, освен статуса "неженен".

Скорпион
В периода, когато Меркурий съвпада с Марс вие ще отнесете връзката си на следващото ниво. Но това си има цена: вие не искате партньорът ви да бъде с никой друг. В името на изключителната връзка, която искате, вие ще трябва да жертвате част от себе си, а в този период ще осъзнаете, че сте готови да го направите. Вече сте спокойни, влюбени и искате пълния пакет от една връзка.

Стрелец
Ами, беше забавно, но вече е време да преминете към сериозната част и да превърнете отношенията в изключителни! Чувствате, че сърцето ви вече няма причина да се страхува и можете да се впуснете в дълбокото. Съвпадането на Меркурий с Марс прави привлекателна идеята за изключителна връзка както за вас, така и за партньора ви. Ако и двамата сте синхронизирали мненията си, то тогава ви очаква нещо прекрасно.

Прочетете още