Теленор демонстрира преимуществата на 5G мрежата в София и Бургас

Теленор демонстрира преимуществата на 5G мрежата в София и Бургас
6 Август 2019

На 08.08 Теленор ще проведе втори тест на 5G технологията в областта на образованието и по-конкретно във възможностите за менторство и коучинг.

Демонстрацията ще се проведе на две локации – Бургас и София. Специален гост на събитието в Бургас ще е Андре Токев, който с помощта на 5G технология ще наблюдава и наставлява хоби кулинари от разстояние. Те ще готвят в неговия ресторант ANDRe в София за избрани гости.

Хоби готвачите ще са разделени на 3 екипа с по 2ма участника.

Екип 1.

Никола Балов: Пише за технологии вече близо 15 години. Определя се като технологичен блогър и човекът, който не е спечелил Мастършеф, защото не е участвал. 

Валя Караджова: Завършила Националната музикална академия със специалност фагот и пиано. Понастоящем работи в салон за красота. Горд стопанин на голдън ретривър.

Екип 2.

Михаил Дюзев: 18 години съм в семейството на Дарик радио. Първо като новинар, а от последните 10 години като водещ на сутрешния блок "Дарик Кафе"

Анна Узунова: Журналист по образование, оновател на култовото предаване по БНТ "Ку-ку". Сега дизайнер на бижута, по призвание, и собственик на малък бутик в центъра на София.

Екип 3.

Ана Динкова: експерт в областта на корпоративните комуникации и дигиталния маркетинг с комбиниран опит от над 20 години. Съосновател е на trinitix – агенция за дигитален маркетинг. Автор е на свободна практика в няколко медии.

Александър Богоявленски: Професионален пилот, журналист и консултант в сферата на корпоративния и дигитален маркетинг и комуникации с над 25-годишен опит в медийната среда, връзките с обществеността, информационните технологии и авиацията.

Прочетете още