Татуировка според зодията

Татуировка според зодията
8 Май 2018

Да си направиш татуировка изисква отдаденост. И увереност. Правилната татуировка трябва да те накара да я почувстваш като част от себе си. Работата по татуировки по ребрата, ходилата и дупето, боли най-много. Ако планирате татуировки там, вземете и обезболяващо, което да изпиете след края на сеанса. Според ново проучване, татуировките са полезни за организма. Публикуваното в Американския журнал по човешка генетика изследване, показва, че изписването с татуси подобрява състоянието на имунната система.  

Ако се колебаете какво точно да изпишете върху кожата си, оставете зодията да говори вместо вас: 

Овен
Когато обмисляте своята татуировка, мислете за стрели, които да подхождат на дръзката и новаторска енергия, която блика от вас.  Те имат силна посока и траектория, точно като вас. Вие сте конкурентна сила и не ви е нужно нищо смаляващо се около вас, което прави и пчелата подходящ символ за мастило върху кожата ви. Ако нямате притеснение да показвате татуировките си, използвайте наученото за символиката на подходящите за вас татуировки значение и смело си направете татуировки за ръката.

Телец
Обичате хубавия живот и изобщо не се чувствате зле, когато когато се отдадете на почивки (защото ги заслужавате). Палмовото дърво на дланта представлява това чувство за награда и удоволствие. Вие сте невероятно сантиментални и романтични, а вратът ви е важно място по тялото, така че ще се радвате и на надписи в тази област.

Близнаци
Готови сте да полетите във всеки един момент, независимо дали в ума си или наистина.  Птици, криле и пера обрисуват лекотата на духа, която така добре представя истинската ви същност. Заради собствената си двойственост, можете да видите нещата от няколко страни - ето защо ще заложите на татуировки с два различни дизайнерски стила, вплетени в едно. Способни сте дори да си направите модерна бяла татуировка. Ръцете са ключовото място за вашата зодия, така че смело обмислете идеята за татуировки за ръка.

Рак
Вие сте нелечим домошар, чието чувство за семейство и традиция никога няма да се промени. Обичате спокойствието, което получавате от наличието на непоклатим домашен уют. Татуировките за вас са котва, сърдечен пулс, сърце или име на любим човек.

Лъв
Родени, за да управлявате, вие обичате светлината на прожекторите и никой не би ви описал като срамежливи или изолирани. Целенасочената ви и властна природа се съчетава перфектно с татуировките на корона или лъв. Предпочитано място за татус? Краката.

Дева
Винаги обмислящи и разсъждаващи, ще обикнете татуировките, които са ориентирани към детайлите – например геометрична татуировка с много сложни линии. Тъй като умът ви постоянно обмисля нещо, един внимателно подбран цитат с красив скрипт ще бъде напълно подходящ за вас.

Везни
Едва ли някога ще ви хванат да правите нещо сами. Не можете да понесете да бъдете без най-добрия си приятел - независимо дали това е сродната ви душа, вашият партньор или някой друг, с когото ще бъдете в непосредствена близост цял живот. Ето защо за вас са подходящи еднаквите татуировки за двама или трима.

Скорпион
Ръководите се от страстта. Татуировките с рози са емблематични за вас. Подходящо място за вашата татуировка? Около бедрото или тазобедрената става.

Стрелец
Зодията на приключенците! През повечето време сте обладани от желанието за пътешествия, така че татуировка, която показва волната и странстваща натура, ще пасне идеално. Помислете за всички красиви природни картини или географски координати, които си струва да запечатате завинаги върху тялото си.

Козирог
Вие сте заземена въздушна сила - решителни, трудолюбиви и посветени на постигането на целите си. Бихте харесали татуировките с надпис, които декларират сърцевината на характера ви, пред тези, които ще ви напомнят за нещо. Тъй като винаги сте заети с вършене на вашите си неща, вариант за татус е високо дърво с корени.

Водолей
Човеколюбието във вас иска да направи света по-добро място за живеене. Татуировките, подходящи за вас, ще бъдат на мандала - символ на Вселената. Подходящ е и дизайн, който изобразява дивата природа. А мястото? Гърбът.

Риби
Воден знак, който трудно би се закотвил... Вие сте нежни натури и обичате да мечтаете, което ви прави романтици. Ето защо може да заложите на идея за татуировка с еднорози, пеперуди или дизайнерски татуировки. Ще отбележите решението си на рамото.

 

 

Прочетете още