Sting & Shaggy в общ проект

Sting & Shaggy в общ проект
8 Януари 2018

Силен музикален старт на 2018 г. обещават световните суперзвезди Sting & Shaggy, които зарадваха многобройните си фенове по цял свят с новината за съвместно парче. Сингълът е озаглавен “Don’t Make Me Wait” и ще излезе на 2-ри февруари 2018 г. (петък). На 7-ми януари 2018 г. беше заснето и официалното видео.

Идеята за парчето се ражда от любовта на двамата изпълнители към Ямайка, музиката, населението и културата на островната държава. Записът е реализиран в края на 2017 г., а по време на работата в студиото Sting и Shaggy буквално постигат симбиоза по отношение на ритъм, текст и музика.

Музикален продуцент на парчето е Sting International – продуцент на всички световни #1 хитове на Shaggy („It Wasn’t Me“, „Angel“, „Boombastic“ и „Oh Carolina“).

Преди броени дни, при гостуване в най-голямата радиостанция в Ямайка, Shaggy представи на слушателите откъс от “Don’t Make Me Wait”. Популярният реге диджей и водещ на предаването DJ Bones бе толкова развълнуван от предстоящия проект и пусна откъса 3 пъти, след което Shaggy спонтанно се включва на живо от студиото с акапелно изпълнение на своята партия.


Източник: meloman.bg

Прочетете още