Shakira & Maluma с нов проект

Shakira & Maluma с нов проект
29 Януари 2018

Многократната носителка на Grammy, певица, композитор и световна поп звезда, Shakira представи новия си видеоклип към сингъла „Trap“ с участието на латино идола Maluma. Сингълът е от последния 11-ти албум на колумбийската звезда, озаглавен „El Dorado“.

За създаването на видеото Shakira се доверява за пореден път на режисьора и визионер Jaume de Laiguana, отговорен за голяма част от видеоклиповете на певицата. За визуализацията на „Trap”, Jaume de Laiguana създава кратък кинематографски филм в черно-бяла стилистика, наситен с много чувственост и красиво заснети кадри. Със сигурност този видеоклип ще се превърне в един от най-забележителните видеопроекти в кариерата на звездата.

Сингълът „Trap“ бързо се превърна в една от най-предпочитаните песни в албума El Dorado от феновете с 14 милиона стриминга в Spotify до момента. Премиерата на видеото без съмнение ще се отрази положително на статуса на сингъла в дигиталните платформи.

Последното видео на Shakira & Maluma към глобалния хит „Chantaje“ има вече над 2 милиарда гледания от дебюта си през ноември 2016.

Прочетете още