Памела Андерсън: Веганите са по-добри в секса

Памела Андерсън: Веганите са по-добри в секса
Снимка: Ayo Olaseinde
31 Януари 2023

Холивудската актриса Памела Андерсън, която е веган от 30 години и се бори за правата на животните, каза в предаването "Добро утро, Великобритания", че смята, че хората, които не ядат месо, са много по-добри в секса.

„Веганството определено има положителен ефект върху сексуалния живот. Чувала съм това много пъти от други хора, а аз съм веган, така че съм абсолютно съгласна с това твърдение“, каза бившето зайче на "Плейбой".

„Холестеролът в месото, яйцата и млечните продукти запушва артериите, забавяйки притока на кръв към всички органи, не само към сърцето. Веганството може да подобри цялостното здраве и да увеличи сексуалната издръжливост“, добави 55-годишната актриса. 

Наскоро излезе и документалният филм от режисьора Райън Уайт "Памела, една любовна история". За Андерсън това е и възможност да разкаже историята си по свой собствен начин - от най-ранните ѝ дни до дебюта ѝ в "Плейбой", славата ѝ със "Спасители на плажа" и многото ѝ бракове.

Животът на Памела Андерсън винаги е бил и все още е изключително сложен, още от ранното ѝ детство. Подобно на много жени преди и след нея, Андерсън не се чувства красива, докато расте, и след преживяната сексуална травма тялото ѝ е източник на таен срам. Иронично, че в крайна сметка същото това тяло ще да бъде нейният "купон за храна". Когато се изявява като модел, дори когато позира гола, тя играе роля и не се чувства като себе си. 

Прочетете още