Най-досадните зодии са:

Най-досадните зодии са:
Снимка: Jinx!
10 Септември 2018

12-те зодиакални знака бяха класирани според това колко са скучни. Оценяването е от 1 до 24, а мъжете и жените се разглеждат поотделно. 

Овен - герой от комикс
Жените: хората не са в състояние да устоят на чара и устрема им, затова се включват във всяка лудост. Пореден номер: 15.
Мъжете: авантюристи с идеали, морал и високи цели, а този пакет прави човека да изглежда като герой от комикс. Няма шанс да ви отегчат. Пореден номер: 22.

Телец - интроверт и темерут
Жените: не се държи като клоун и не проявява признаци на безумие, но това не означава, че не е очарователна. Страхотен разказвач на истории! Пореден номер: 12.
Мъжете: За разлика от жените, мъжете наистина са отегчителни. Но това не е поради липса на чувство за хумор. Те са интроверти и да бъдат шутове, не е приоритет за тях. Пореден номер: 5.



Близнаци - вятърничава работа
Жените: щом влязат в стаята, всички се оживяват от тяхното по-високо приказване и шумен смях. Те са душата на всеки купон. Жените са жизнени, четат много и обичат да любопитстват. Общуването с тях е интересно и стимулиращо. Пореден номер: 21
Мъжете: Той иска да се буди с мисълта, че му предстои интересен и вълнуващ ден. Елементът Въздух при тях прави нещата да изглеждат малко вятърничави, но всъщност са приятни и лесни за общуване хора. Пореден номер: 17.

Рак - от отминали епохи
Жените: не мечтаят за безсмъртие, здраво стъпили на краката си са. Нямат нужда от шумни партита, а от задушевен разговор с близки приятели. Класират се сред най-досадните (по-скоро скучни) в Зодиака и са под номер 4 в класацията.
Мъжете: почти невъзможни за изтърпяване. Суетят се като ощипани госпожици и слушат безропотно властващата жена в живота си - баба, майка, любима. За тях е номер 10.

Лъв - интригуващ и секси
Жените: диви и необуздани, самоуверени до арогантност. Екстравагантни. Но никога, ама никога - скучни. Сред най-интригуващите в зодиака и затова е под номер 16.
Мъжете: черногледи депресанти и мрънкала. И въпреки това - изключително общителни, умеят да водят разговор с всякакви хора. По вина на онези, първите, които развалят реномето на целия прайд царствени хищници, лъвовете са под номер 13. 



Дева - с цел в живота
Жените: приоритетите им са сериозни - учението, кариерата, децата. Разбира се, това не звучи много забавно. Само чудесното им, саркастично чувство за хумор ги спасява от титлата ДОСАДНИК НОМЕР 1 в зодиака и стигат едва до номер 9 в престижната класация. 
Мъжете: при появата на цел, кръгозорът му рязко се стеснява и той ослепява за всичко, което е извън пътя към набелязаното. Номер 3 за тях.

Везни - луди по цялата глава
Жените: порядъчни, чисти и подредени дори в главата си. Това, както и страхът "какво ще кажат хората" ги прави предсказуеми и стандартни. Тук са под номер 7.
Мъжете: това, че са луди, не ги прави по-малко сериозни и амбициозни. Те са под номер 6.



Скорпион - мизантроп депресант
Жените: могат да бъдат невероятно досадни, когато са нещастни. Зациклят на една тема и са като развалена грамофонна плоча. Вълнува ги и тяхното лично нещастие, но и драмите на хора, които дори не познават. За тях е номер 2.
Мъжете: мрачни и загадъчни. И с хапливо чувство за хумор. Голяма част от хората предпочитат по-ведра компания, затова те са под номер 11.

Стрелец - не вярва в отегчението
Жените: просто се раждат мъдри. От малки знаят, че животът се живее веднъж. Но знаят, че те, жените Стрелци, са безсмъртни и ще останат такива до края на живота си ;)) Не вярват в отегчението. Големи инати в преследването на цели и в желанието постоянно да приемат нещо ново в живота си. Това ги поставя на края на опашката от досадници под номер 24.
Мъжете: значително по-сериозни от жените. Не са толкова игриви, но също обичат движението - обожават спортовете, умират си за пътешествия и мразят еднообразието. Номерът за тях е 18.



Козирог - кой сега е номер 1
Жените: тудно балансират между работа и почивка и в крайна сметка се предават... в полза на работата. Извън професионалните им кръгове това ги прави доста безинтересни. И са под номер 8.
Мъжете: Козирогът надминава Девите по целеустременост, Везните - по съобразяване с чуждото мнение и Телците по липса на въображение. С тези си качества, един ден ще бъде началник, но ще си остане крайно безинтересен като човек. За него е НОМЕР 1.

Водолей - вечното движение
Жените: машини за идеи! Винаги бързат за някъде и времето вечно не им достига. Приличат си със жените Стрелци по това, че не познават скуката. Живеят така, сякаш всеки ден им е последен. Те са под номер 23.
Мъжете: никога не се отегчават. Бурята в главите им не стихва. Обикновено имат хоби, което страстно обичат. Номер 21.

Риби - повелителят на думите
Жените: външно са тихи и сдържани. Духовно богати са и не говорят, освен ако нямат какво да кажат. Живеят активно и подобно на Близнаците, са винаги жадни за нови знания. Общуването с тях е стойностно. И са под номер 20.
Мъжете: артистични, интересни хора с емоционална дълбочина. Лесно се подвеждат по идеи за щуротии. Търсите ли интелектуално общуване, Рибата е вашият човек. Номер 14.


Източник: trud.bg

Прочетете още