Машин Гън Кели с признание за годежния пръстен на Меган Фокс

Машин Гън Кели с признание за годежния пръстен на Меган Фокс
24 Януари 2022

Голяма част от вас са попаднали на снимки на уникалния годежен пръстен с два камъка, с който Машин Гън Кели предложи брак на актрисата Меган Фокс. Сега музикантът споделя любопитни подробности пред списание Vogue за бижуто, чийто дизайн е сътворил лично с помощта на Стивън Уебстър.

Но Кели не просто споделя подробности за произхода на камъните, а и разкрива, че всеки път, когато Меган Фокс реши да свали пръстена, тя ще изпитва лека болка, защото, както той обича да казва, „любовта е болка“.

„Това е чистокръвен колумбийски смарагд, без никаква обработка. Сложен е на пръстена направо от мината. А диамантът идва директно от дизайнера Стивън Уебстър“, казва Машин Гън Кели.

Най-озадачаващият детайл обаче не е нещо, което повечето хора ще видят, но е нещо, което Фокс определено ще почувства. Под халката и скъпоценните камъни има... тръни.

„Концепцията е, че пръстенът може да се раздели, за да направи два пръстена. Когато е един, той се държи от магнит. Така че виждате как се съединява и образува неправилно сърце. Халките на пръстена всъщност са тръни. Така че, ако тя се опита да го свали, ще боли... любовта е болка“, обясни музикантът.

Преди да предложи на Меган Кели споделил пред приятели, че знае, че тя е жената за него. Източници, близки до двойката разкриват пред Entertainment Tonight, че той е планирал предложението дълго и искал всичко да е перфектно.

Прочетете още