Това са големите късметлии, които ще пътуват до остров Бали за ENERGY ваканция с Dream Holidays

Това са големите късметлии, които ще пътуват до остров Бали за ENERGY ваканция с Dream Holidays
Снимка: Martin Fuhrmann
26 Август 2019

Наричат го островът на хилядата храма. Бали е и мястото, където можете да опитате от най-скъпото кафе в света, да се насладите на просторни плажове със снежно-бели пясъци или на удивителни черни вулканични пясъци. 

Да докоснеш някого по главата в Бали се смята за обида. Лявата ръка се възприема за нечиста - на острова не се хранят с нея, не се ръкуват с нея и не взимат нищо с нея.

Всичко това ще бъде опитано и преживяно от големите късметлии в ENERGY ваканция с любимата радиостанция - Лора Кузманова и Боян Александров, които ще станат част от екзотиката на Бали, благодарение на Dream Holidays!

Наградата включва:
Почивка на остров Бали за 2ма

дати на заминаване -  05.09.2019 г. , 17.10.2019 г. , 17.11.2019 г.

Включени:

- самолетен билет София - Бали - София;

- 7 нощувки със закуски в хотел 4*

- трансфери хотел - летище - хотел

- медицинска застраховка "Помощ при пътуване в чужбина"

През годините Дрийм холидейс изградиха стабилна и доверена мрежа от партньори по целия свят, представители на най-големите местни туроператори и агенти. Дрийм холидейс са проверили лично всеки хотел, който предлагат. Дрийм холидейс съставят грижливо и внимателно всяка програма и винаги изпращат свой представител на място, за да гарантират коректното и отлично обслужване. Затова независимо дали жадуваш за безгрижна почивка, вечно лято и коктейли, или си авантюрист, готов да покори непознати земи и да опознае нови култури, Дрийм холидейс ти предлага най-добрите маршрути и обслужване. 

Дрийм Холидейс е лицензиран Туроператор с удостоверение за регистрация РК-01-6880, издадено от Министерство на Икономиката, Енергетиката и Туризма. Дрийм Холидейс БГ ООД има сключен договор за застраховка „Отговорност на туроператора”, съгласно чл.42 от Закона за туризма, с номер на застрахователната полица – 1310013150000408829 на ЗАД “Армеец”. 

Прочетете още