Jason Derulo и Adam Levine с ексклузивна премиера по Радио ENERGY и CITY TV!

Jason Derulo и Adam Levine с ексклузивна премиера по Радио ENERGY и CITY TV!
21 Януари 2021

Известният изпълнител Джейсън Деруло обяви лансирането на дългоочаквания сингъл Lifestyle, с участието на Адам Ливайн.

С над 42 милиона последователи и 954 милиона харесвания, Джейсън Деруло е един от най-гледаните 10 супер звезди в TikTok и най-активният артист, който вече има платинени дискове, в цялата платформа. Lifestyle среща на едно място за пръв Деруло и Адам Ливайн – фронтмена на групата Maroon 5, притежатели на три награди Грами и многобройни платинени дискове, като в същото време и един от най-дългогодишните и утвърдени изпълнители в света и икона на 21-ви век.

Lifestyle е най-новият сингъл от поредица от успешни лансирания под марката Джейсън Деруло, която включва хитове като Take you dancing и Savage love, парче което превзе целия свят още от самото си лансиране през миналото лято, като окупира #1 в Билборд Хот 100 и чартовете на други 16 държави. В този момент Savage love има 625 милиона стриймвания и е било използвано в повече от 10 милиона видеоклипове, създадени от потребителите на TikTok.

Take you dancing заема в този момент 13 място в музикалните класации и има над 383 милиона стриймвания по целия свят, като влезе в топ 10 в 16 държави и е близо до получаването на златен диск в Белгия, Дания, Италия, Канада и Великобритания.

Джейсън Деруло е един от най-гледаните и слушани изпълнители в категориите pop и urban, като вече има 13 сертификата за платинен диск по RIAA за лансираните си сингли и над 7 милиарда гледания в YouTube. Талантливият певец, текстописец, танцьор и шоумен започва кариерата си чрез сътрудничества в писането на текстове с Лил Уейн, Питбул, Диди и Шон Кингстън. Започва соловата си кариера през 2009 година с хита Whatcha say, който получава 5 платинени диска и продължава с 5 албума и една епична поредица от успешни сингли като In my head, Ridin’ solo, Talk dirty (feat. 2 Chainz), You to want me, Wiggle (feat. Snoop Dog), Swalla (feat. Nicki Minaj & Ty Dolla $ign) и Trumpets. Всички тези хитове, както и много други, лансирани от Джейсън Деруло вече са получили платинени сертификати на RIAA.

Покрай огромния успех, на който се радва музиката му, Деруло е и един от най-големите звезди в социалните медии, но е доказал, че може да бъде и един талантлив актьор, с ролите си в продукциите TV Empire и Lethal Weapon, но и с адаптацията си от 2018 г на мюзикъла „Котките“. Изпълнителят ще може да бъде видян в скоро време и в ролята на легендарния Рон Айзли в бъдещия биографичен филм Spinning Gold.

Фронтмен, но и тескстописец на групата Maroon 5, притежатели на многобройни награди Грами, Адам Ливайн със сигурност е оставил своят отпечатък върху музикалната индустрия. Характерният за него фалцет носи заряда на хитовете и тежките балади на групата, които правят от Maroon 5 едни от най-успешните представители на музикалния бизнес на световно ниво. Дискографията на Maroon 5 съдържа поредица от 6 платинени албума, 3 награди Грами, 13 номинации за Грами и, също така, други сертификати за златни или платинени дискове в повече от 35 държави. Сингълът Sugar постигна рекорда от над 3 милиарда гледания, като в същото време това е първият път, когато една група постига този брой гледания за музикален клип. Парчето е между първите 13 най-гледани клипа в YouTube за всички времена. Също така хитът Girls like you е бил най-гледаният клип във VEVO през 2018 г и има 3 милиарда визуализации. Днес Maroon 5 имат над 17 милиарда гледания във всички официални канали на YouTube, като това е най-следваната група на всички времена.

Освен с Maroon 5, Адам се развива и в зоната на забавленията, чрез една поредица от роли и телевизионни и кино продукции. Адам е притежател на 4 награди ЕМИ. Измеду другите си участия в областта на киното, можем да изброим филмът American Horror Story: Asylum și Begin Again, с режисьор Джон Карни. Освен това Адам Ливайн е и изпълнител на песента от саундтрака на филма Lost Stars, който получи номинация за „Оскар“ за „Най-добра оригинална мелодия”. Адам е и изпълнителен продуцент на поредица от конкурси за музикални таланти на NBC, Songland, заедно със съоснователя на Юритмикс – Дейв Стюард и Одри Мориси, които се фокусират върху откриването на нови талантливи текстописци.

Тази вечер Радио ENERGY и CITY TV ще направят ексклузивна премиера на сингъла за България. Lifestyle има всички шансове да се превърне в един от хитовете, които ще ни топлят до началото на лято 2021. Не пропускай премиерата тази вечер само в ефира на Радио ENERGY и CITY TV! За повече подробности следи фейсбук страниците ни.

 

Прочетете още