Imany с концерти в София и Пловдив през юни

Imany с концерти в София и Пловдив през юни
Снимка: Eddy BERTHIER
5 Февруари 2018

Поп-соул звездата Imany се завръща у нас с уникалния си бенд. Френската певица ще гостува с грандиозно шоу на 10 юни в Античния театър в Пловдив и на 12 юни в зала 1 на НДК. Кадифеният глас и искреното присъствие на  Imany бързо и съвсем естествено я превърнаха в любимка на публиката не само у нас, но и по света. Доказателство за това са напълно разпродадените ѝ концерти и платиненият статус, който още първият албум „The Shape of a Broken Heart“ придоби в редица европейски държави.

Музиката на Imany е едновременно интимна и зареждаща, а магнетичното ѝ присъствие заразява и пленява по необикновен начин. Ето защо концертите ѝ се превръщат в истинско изживяване за милиони фенове по цял свят. Няма съмнение, че и всяка една от срещите с българските ѝ почитатели оставя дълбока следа у двете страни – Imany пее винаги пред препълнена зала, която е активно въвлечена в удоволствието от срещата с нея и музиката. Именно това необикновено топло и сърдечно посрещане от своя страна превърна българските фенове на Imany в нейна своеобразна слабост, а гостуванията ѝ у нас – в малък празник и любим акцент в световните ѝ турнета.Певицата, чийто корени я свързват с екзотичните Коморски острови, работи известно време като модел в Ню Йорк, но за радост на публиката се връща към детската си мечта и започва да се занимава по-сериозно с музика през 2008 г. В авторските си парчета вплита африканските островни ритми и така създава собствен и неповторим стил. Творческият ѝ псевдоним означава „вяра“, „доверие“, „откровеност“. Именно такава е и музиката ѝ – честна и изпълнена с оптимизъм, с интерес към света и благородните каузи.

Емблематичното парче „You Will Never Know” се превърна в безспорен хит и се задържа начело на класациите задълго, както и ремиксът на „Don’t Be So Shy”, оглавил чартовете в Австрия, Германия, Полша и дори Русия. Изключителен успех беляза и последният албум на Imany – The Wrong Kind of War. Песни от него, както и най-обичаните ѝ парчета, ще очакват феновете в Пловдив и София на 10 и 12 юни.

Събитието се организира от Keen Acts, а билети на цени от 50 до 120 лв. са достъпни от 1.02.2018 в бензиностанции OMV, билетен център НДК, Български пощи и мрежата на Eventim.bg.

Прочетете още