Facebook се превръща в място за срещи

Facebook се превръща в място за срещи
Снимка: Kārlis Dambrāns
16 Януари 2019

Фейсбук се превръща в място и за срещи. В рамките на социалната мрежа ще има приложение - напълно избираемо, чрез което потребители с романтични намерения ще могат да се запознават. Те няма да бъдат част от списъка с приятелите, тоест защитата на личните данни ще е сигурна.

„Сбогом на „Тиндър”, написа един потребител след новината за новата част от Фейсбук. „Тиндър“ е приложение, чрез което потребителите му могат да разглеждат на снимки на хора в географска близост до тях и отговарящи на предварително зададени критерии. Ако двама души се харесат – автоматично се отваря общ чат между тях. По подобен начин ще функционира и приложението на Фейсбук.

“Днес ще представим нова серия допълнения, свързани с ходенето по срещи. Това ще е за изграждането на дълги сериозни връзки, а не само за случаен секс. Ще се намира във Фейсбук, но е абсолютно избираемо. Ако искаш – можеш да си направиш профил за срещи. И знам, че много от вас ще имат въпроси за това – затова искам да съм ясен, че от самото начало го проектираме с мисъл за сигурността на личните данни. Приятелите ви няма да могат да видят профила ви, а само хора, които не са ваши приятели.“, обясни Зукъргърг.

Прочетете още