Ето как да се справите с махмурлука по празниците

Ето как да се справите с махмурлука по празниците
23 Декември 2019

BLUE MORNING трансдермалните пластири ви помагат да се справите с махмурлука като премахват неприятните усещания след употреба на алкохол.

Иновативният продукт съдържа комплекс от витамини и хранителни вещества, които подпомагат организма в борбата с токсините и свободните радикали. Внимателно подбраните съставки са съобразени изцяло с нуждите на организма и възстановяват нивата на витамини и хранителни вещества, които тялото губи следствие консумация на алкохол. Уникалната доставка през повърхността на кожата доставя 10 пъти повече хранителни вещества за разлика от таблетките и капсулите.

Механизмът на действие е подобен на никотиновите пластири. Ефектът настъпва в рамките на 30 минути след поставяне, в които организма започва да усвоява комплекса от витамини. Постепенно вашето тяло набавя нужните съставки, за най-малко 12 до 16 часа от поставянето на пластира.

Лесни за приложение и удобни за носене, пластирите се предлагат в опаковка от 3бр. Нужен ви е един пластир, който се поставя на горната част на ръката за 24 ч., но не по-малко от 12 ч. върху суха и чиста кожа. Най-добре е да се подготвите за вашето парти и приложите пластира непосредствено преди употреба на алкохол.

Дискретни и безцветни с чуден ефект, пластирите не съдържат алергени и латекс. Може да намерите BLUE MORNING трансдермални пластири против махмурлук в Ремедиум и аптечната верига.

Запомнете, пластирът не намалява пиянството, не предотвратява неудобните ситуации и не ускорява разграждането на алкохол, ако вечерта сте прекалили с питиетата, но с BLUE MORNING трансдермални пластири ще се събудите нормално, без тежък махмурлук.

Осигурете си свежа и синя утрин и бъдете в кондиция през целия ден!

Иновативният продукт, разработен от Nordaid, Естония, се предлага за първи път в  България, като изключителен представител за страната е Химтрейд-Комет ООД (контакти: 0887 655 588; office@chimtrade.info).

Прочетете още