Enrique Iglesias пуска ремикс на El Baño

Enrique Iglesias пуска ремикс на El Baño
Снимка: Alejandra Walker
9 Март 2018

Enrique Iglesias се радва на страхотен успех на най-новия си сингъл “EL BAÑO”. Припомняме, че няколко дни след премиерата, “EL BAÑO” дебютира директно на първото място в дигиталните чартове на 20 страни. Клипът към сингъла генерира над 12 милиона гледания в първите 24 часа от премиерата. Cлед като оглави редица класации с оригиналната версия на парчето, сега латино звездата обяви, че е готов с клубен ремикс на песента - в него ще може да чуем и вокалите на певицата Natti Natasha, която изпява някои от познатите лирики на трака и го прави още по-горещ.

Enrique обяви, че новата версия на “EL BAÑO” ще бъде официално издадена на 9 ти март. Публикува и тийзър в един от профилите си в мрежата, в който може да чуем секунди от ремикса.

 

В момента изпълнителят е в студио и финализира своя 11-и студиен проект, планиран да излезе по-късно тази година. Предстоящият му албум е сред най-очакваните заглавия на 2018-та.

Без съмнение, Enrique е един от най-популярните и успешни изпълнители в музикалната индустрия за всички времена. Дискографията му включва 10 студийни албума в рамките на две десетилетия и над 170 милиона продадени копия. Той е мултиплатинен артист в почти всяка една държава по света. Носител е на множество музикални и артистични награди, сред които няколко GRAMMYs®, Billboard Awards, World Music Awards, American Music Awards, Premios Juventud, ASCAP и BMI или повече от 200 отличия общо.

Прочетете още