Delta Planet Mall отваря във Варна с 4-дневен маратон. Радио ENERGY излъчва на живо!

Delta Planet Mall отваря във Варна с 4-дневен маратон. Радио ENERGY излъчва на живо!
22 Март 2019

Открито студио на Радио ENERGY ще излъчва на живо в национален ефир празничния маратон под покрива на Delta Planet Mall на 28,29, 30 и 31 март от 14 до 17 часа и ще раздава много награди, предоставени от наематели в търговския център. Всички гости на Delta Planet Mall ще могат да се включат в извънредното издание на ENERGY Request и да направят поздрав на живо.

Гигантска сцена за четиридневен маратон от концерти, забавления за малки и големи и много подаръци. В това ще се превърне в дните от четвъртък, 28-и март, до неделя – 31-и, най-големият новооткриващ се търговскоразвлекателен център Delta Planet Mall. 

Началото ще бъде в 14,00 ч на 28-и март, когато е голямото откриване. Мястото е централният вход, на бул. „Сливница“ 185. Първите 200 посетители, напазарували за над 50 лв. в деня на откриването, печелят подаръчен ваучер за 20 лв. За целта трябва само да покажат касовата бележка от направената покупка на щанд "Информация".

Най-енергичните и любознателни гости на Delta Planet Mall, които посетят 5 от многобройните събитие в мегацентъра, ще получат шанс да спечелят пътуване за двама в Европа. Ентусиастите ще бъдат улеснени максимално, тъй като събитията на територията на мола ще бъдат на всяка крачка и във всеки миг след официалното откриване.

Във всеки от празничните дни ще има мащабни флашмоб-изненади, организирани от училище за танци The Center, школата по танци „Art Dance”, артистите от Държавен куклен театър Варна, Детска театрална академия Питър Пан. Черешката в артистичния коктейл ще е оперен флашмоб, който ще е първият по рода си във Варна. В него ще вземат участие над 80 изпълнители - утвърдени имена от оперната сцена, носители на награди и популярни имена от театъра, операта, балета, поп музиката от Варна и от цялата страна. Хор и солисти от Държавна опера Варна ще изпълнят популярни хорове от опери, включително - Наздравицата от „Травиата“.

Финалът не безпрецедентното преживяване ще бъде Nessun dorma от „Турандот“. Четири часа след голямото откриване - в 18.00 ч., на ниво партер започва концерт на Владимир Ампов - Графа. Delta Planet Mall е и първата спирка от националното турне на най-цветното приключение за деца – „Маргаритка“. Най-малките гости ще получат по забавен начин отговорите на важни въпроси, които са в основата на изграждането на добри навици. Подаръкът на „Маргаритка“ и „Приказки без край“ за децата на Варна ще бъде специално Мъпет шоу, което ще започне точно в 11 часа на 30-и март. Няколко часа по-късно започва големият купон за порасналите деца. В 16 часа ниво партер ще е във владение на тийнидолите Павел и Венци Венц, Дара, Михаела Маринова, 4Magic, Йоана Димитрова, Ева Пармакова. Звездите на „Вирджиния рекърдс“ ще бъдат на разположение на младите си фенове за снимки и автографи. 

Магнетична точка за малки и големи с приключенски дух ще бъде Galaxy центърът на ниво 1, където в четирите дни от 16 часа ще се провежда Workshop на тема „Създай любим герой!“. В последния ден от забавно-приключенския маратон – 31 март, партерното ниво на Delta Planet Mall ще бъде във владение на най-малките гости, които в 11 часа ще могат да се потопят в интерактивната куклена интерпретация „Трите феи“, а в 17 ч. ще бъдат гости на „Градинката на Пухчо“.

Прочетете още