Твоето куче - звезда в шоуто на Cesar Millan! Кучешки изненади предстоят от Радио ENERGY!

Ако искате кучето Ви да се качи на сцената на 23 март в зала Арена Армеец и да участва в шоуто на Cesar Millan,  организирано от Loud Concerts, трябва да побързате да го регистрирате!

В селекцията могат да се включат само притежателите на билет за представлението следващата пролет. Формата, която трябва да бъде попълнена, съдържа информация за домашния любимец и проблемите му, данни за стопаните, както и баркод на закупения билет. Корифеят в комуникацията с кучета сам ще направи финалния подбор на български кучета за шоуто си в София. Той ще демонстрира с тях на живо уникални техники за преодоляване на проблемите и създаването на балансирана и спокойна връзка между стопаните и техните любимци.

Билетите за шоуто са в продажба в мрежата на Eventim (www.eventim.bg) и партньорите им в цялата страна - магазинитe Office 1 Superstore, OMV, Български пощи, The Mall, ниво 0, Технополис. Цените на билетите започват от 59 лева и зависят от местоположението в залата. Премиум местата са почти изчерпани, така че желаещите да се доближат максимално до магията на Cesar Millan трябва да побързат да си осигурят билети за датата му у нас.

Нека припомним, че европейската обиколка на Cesar Millan през пролетта на  2017 включва 11 страни и за огромно удоволствие нашата попада между тях - вижте повече ТУК.

Нашумял с телевизионното хитово реалити шоу "Говорещият с кучета", Cesar е безспорна водеща фигура в областта на поведението на кучетата. По време на шоуто си у нас, той ще сподели с публиката своята философия за доверието, уважението и любовта между кучето и неговия стопанин.

Шоуто на 23 март в зала Арена Армеец е с начало 20 часа, а Вашето куче има шанс да бъде сред избраните домашни любимци, които ще са част от представлението! Необходим Ви е само билет за спектакъла и регистрация.

Следете за промоциите и игрите в Zoo Center, и Радио ENERGY, които ще стартират съвсем скоро. Те ще Ви дадат възможност да спечелите безплатни пропуски за събитието на 23 март, с които също можете да регистрирате кучето си и то да се превърне в звезда в шоуто на Cesar Millan!

Радио ENERGY обещава много кучешки изненади съвсем скоро!

Играта не е активна!