Зодиите на Свети Валентин

Зодиите на Свети Валентин
Снимка: photosteve101
13 Февруари 2019

Едва ли е тайна, че зодията може да влияе и върху това дали харесвате "Деня на влюбените". Ето как ще преживеете 14-ти февруари тази година според звездите:

Овен
Празникът е в средата на работната седмица, но ще се опитате да съберете приятелите си заедно и да отдадете почит на виното, защото не е нужно човек да е влюбен, за да се забавлява добре. С малко повече късмет, ще имате най-добрия секс в живота си.

Телец
Няма да можете да устоите на изкушението и в крайна сметка ще изпратите на бившия си съобщение, за което ще съжалявате две минути след изпращането.

Близнаци
Ще поканите приятелите си на кино, за да гледате "50 нюанса освободени".

Рак 
Ще гледате романтични комедии цяла вечер, докато ядете шоколади и бонбони, които сте си купили сами.

Лъв
Ще облечете най-хубавите си дрехи и ще отидете в скъп ресторант, за да могат всички в социалните мрежи да видят снимките от бляскавия живот, който водите.

Дева
Ще прекарвате деня в работа, така че няма да осъзнаете, че е Свети Валентин. Ще го разберете едва когато видите колегите си, разказващи за плановете си за вечерта и подаръците, които са купили за своите половинки.

Везни 
Ще заспите рано заедно на дивана, но това е вашата идея за перфектна нощ така или иначе.

Скорпион
Искате да правите секс, затова ще се обадите на приятеля си за тези случаи или на някой бивш. Нямате нужда от романтика, нито от любов.  

Стрелец 
Ако трябва да сте честни, мислите, че Свети Валентин е глупав празник, така че не сте направили големи планове. Просто ще седнете, ще си поръчате пица и ще си пуснете филм.

Козирог 
Ще обявите домашния си любимец за свой Валентин и ще отбележите празника с него.

Водолей
Ще харесате подаръка, който вашият човек ще ви подари, но ще се радвате още повече на картичката към него и ще я пазите завинаги.

Риби 
Ще изненадате любимия си с вечеря в домашна обстановка и подарък, който ще го трогне, защото сте прекарали седмици в планирането на тази нощ.

Прочетете още