Зодиите, които постигат своето на всяка цена

Зодиите, които постигат своето на всяка цена
d1zlh37f1ep3tj.cloudfront.net
19 Април 2017

Има зодии, които никога не се отказват от целите си. И каквото и да им коства тяхното осъществяване, не спират, преди да ги постигнат. Според астролози, това са 3-те зодиакални знака, които са най-постоянни и устремени към мечтите си - сбъдват желанията на всяка цена:

Овен
Не се спират пред нищо, когато искат да направят нещата по свой вкус. Първенството навсякъде и във всичко не представлява проблем - постигат го лесно и естествено. Ентусиазират се бързо и могат да увлекат след себе си много хора, но трябва да има кой да свърши черната работа. Най-сериозният им стимул за действие е конкуренцията. Трудно се подчиняват и затова обичат да ръководят, а качества за това, така или иначе, не липсват. В професионален план, благоприятните партньорства са с Лъв, Скорпион и Стрелец.

 

Козирог
Умеят не само да постигнат желаното, но и да убедят околните, че то е най-правилното. Знаят истинската цена на всяко нещо и не се впускат в безсмислени начинания. Подхождат сериозно към това, което правят, тъй като имат силно развито чувство за отговорност и дълг. Изключително лоялни и постоянни, а това ги прави предпочитани служители, макар винаги да се стремят към по-високи постове, защото за Козирогът, успехът е по-важен от всичко.



Стрелец
За тях няма друга гледна точка, освен собствената им - виждат и движат живота си през тази призма. И успяват. Емоционални и свръх-импулсивни. Често трогват хората до сълзи. Много жизнени и търсещи натури. Приключенията са стихията им. Целят се нависоко и почти винаги успяват, макар да правят всичко като на шега. Чувстват се най-щастливи, когато са обхванати от творческо вдъхновение. Притежават огромен творчески капацитет и реагират остро на всяко външно вмешателство, дори на малките забележки по техен адрес. Те са честни, безстрашни и откровени. 

Прочетете още