Започва третият сезон на култовия сериал "Туин Пийкс"

Започва третият сезон на култовия сериал
s-media-cache-ak0.pinimg.com
12 Януари 2017

Датата на премиерата на новия сезон на "Туин Пийкс", е обявена, съобщава Deadline. Третият сезон на култовия сериал започва на 21 май 2017г., обяви президентът на телевизионния канал Showtime, Дейвид Невинс.

В деня на премиерата ще бъдат излъчени два епизода. Невинс отбелязва, че целият сезон ще се състои от 18 епизода. "Това ще бъдат едни незабравими 18 часа", добави той. Телевизионният президент подчерта, че създателят на сериала Дейвид Линч е направил първоначално трети сезон като един филм, след което го е разделил на 18 епизода.

В продължението на "Туин Пийкс" играят звезди като Моника Белучи, Тим Рот, Наоми Уотс, Джим Белуши, Аманда Сийфрайд, Ашли Джъд. Към своите роли ще се завърнат и актьорите от първите да сезона: Дейвид Духовни, Кайл Маклоклан, Шерил Лий, Дейвид Патрик Кели и Шерилин Фен.

"Туин Пийкс" се излъчва за първи път по американския телевизионен канал ABC през 1990 - 1991 г. Филмът се състои от 30 епизода. Фабулата се върти около убийството на ученичката Лора Палмър,  което се разследва от специален агент на ФБР Дейл Купър. През 1992 г., Линч заснема предистория на филма "Туин Пийкс: Огън следвай ме".

Twin Peaks | David Lynch Returns as Gordon Cole | SHOWTIME Series (2017)

Прочетете още