Ваканционно селище прави отстъпка за хората с домашни любимци

Ваканционно селище прави отстъпка за хората с домашни любимци
Снимка: Nick Page
24 Юни 2016

Отстъпка в цената, ако сте с куче! Колкото и странно да ви звучи, това не е шега! Инициативата е на собствениците на ваканционно селище до Варна, намиращо се във вилната зона на село Рогачево - Къщи ,,ЕкоСтар". Със започването на летния сезон някои от жилищата се дават и под наем, а почиващите с домашни любимци ползват 10% отстъпка от цената!

Всеки, който има домашен любимец, е наясно какъв проблем възниква, когато дойде време за летния отпуск и трябва да измисли кой, къде и как да гледа кучето му. Така че подобен жест вероятно ще зарадва много кучкари.

Защо го правят? Вижте как собствениците отговарят на този въпрос:
"Отстъпката, която даваме, е, защото хората, които пътуват с кучетата си, обикновено са хора, които обичат много животните и често помагат на такива в беда или нужда. Правим това с идеята, че парите, спестени от почивката (под формата на отстъпката от цената) може би в крайна сметка ще отидат и при животно в нужда или беда. Другата причина е, че за нас лично кучето е част от семейството... а кой не иска да почива с цялото си семейство :) и защо, по дяволите, за това да плаща допълнителна такса, каквато въведоха много хотели и къщи за гости. Затова: с куче ли сте (дори да не е едно), при нас освен спокойствие и разбиране, ще получите и отстъпка."

Нямате планове за лятото? Е, вече ви създадохме. Отиваме на море с кучето! :))


Източник: trafficnews.bg
 

Прочетете още