Уникален начин да избегнете глобите за превишена скорост

Уникален начин да избегнете глобите за превишена скорост
Снимка: www.twin-loc.fr
12 Септември 2018

Повечето хора имат понякога прекалено тежък крак и заради това се движат по-бързо, отколкото е позволено на пътя. Има и такива, които нарушават правилата доста по-често или хора, които мислят, че те определят правилата на пътя.

За всички, които обичат да са зад волана, ние предлагаме невероятен трик, който ще ви позволи да избегнете глобите за превишена скорост всеки път - даваме 100% гаранция!

Този метод е единственият, който осигурява 100% ефективност, когато става въпрос за избягване на полицейски глоби. И какво е най-доброто във всичко това? Това е напълно законно! Да, прочели сте правилно - напълно законно.

Без глоби завинаги!
Наскоро, онлайн беше публикуван трифазен метод за това какво да правим, за да не бъдем заловени с радари. Този трик спечели невероятна популярност в интернет. Внимателно следвайте тези точки:

1. Погледнете добре знаците, които информират за ограничението на скоростта. Цифрата на знака е максималната скорост, с която можете да се движите. Независимо дали ходите, карате мотор, кола, колело или на баба ви хвърчилото.

2. Опитайте се да намерите скоростомера (километража) в колата си. Обикновено той е на таблото, някъде пред седалката на водача. Километражът е разграфен и при движение има стрелка, която показва конкретен номер - по този начин информира за скоростта, с която автомобилът се движи. При по-новите автомобили скоростта понякога се показва по електронен път на малки дисплеи на таблото пред волана.

3. Тази точка е последната, но и най-трудната. Регулирайте скоростта си до стойността, показана на знака. Ще бъдете изненадани да установите, че нито полицията, нито радарите ще могат да ви принудят да платите дори и стотинка, ако не се движите по-бързо, отколкото показва номерът на знака.

Тази публикация бе споделена над 2 000 пъти от хора, които искат да разпространят това важно съобщение сред приятелите си и същевременно да им намекнат нещо. Благодарим на blog.enivid.eu за полезната информация.

Радио ENERGY апелира за разумно шофиране и спазване на правилата за движение!

Прочетете още