Сюжетът на целия сезон 7 на "Игра на тронове" изтече в интернет

Сюжетът на целия сезон 7 на
static.srcdn.com
25 Октомври 2016

Очакват ви огромни спойлери. Ако не искате да знаете какво се случва в 7-ми сезон на "Игра на тронове", пропуснете следващите редове. Информацията заехме от obekti.bg. Детайлите се появиха първоначално в Reddit и по-специално – във Free Folk. В миналото този акаунт се оказа особено достоверен по отношение на разпространението на слухове за сезон 6, така че можем да приемем, че информацията има общо с истината.

Free Folk бе изтрит за отрицателно време. Но, за добро или лошо, подробностите за сезон 7 се разпространиха мълниеносно.

Натали Емануел, актрисата, която играе Мисандей, публикува в туитър следния коментар: „Наистина съм разочарована от факта, че има хора, които са готови да развалят целия седми сезон за всички…“ Дали визира множеството изтекли снимки от снимачната площадка през последните дни или конкретния сюжет, разбит по епизоди, можем само да гадаем.

Епизод 1
Белите бродници потеглят на юг към Вала. Бран пресича Вала и се среща с Ед.

Епизод 2
Джон получава вест от Дани по гарван. Тя привиква всички лордове на Вестерос. Джон и Давос решават да отидат, тъй като се нуждаят от драконовото стъкло на Драконов камък. Джон оставя Санса да управлява Зимен хребет. Тя остава там до края на сезона.

Епизод 3
Джон и Давос пристигат в Драконов камък. Тирион ги посреща на плажа и дотраките взимат кораба им.
Тирион ги отвежда при Дани, като по пътя се срещат с Мисандей и Сив червей. В „тронната зала“ е пълно с дотраки.
Дани се запознава с Джон. Кара го да й се преклони, но той отказва. Двамата обсъждат Белите бродници, но тя не му вярва. Тирион настоява, че Джон не е луд. Давос се опитва да спомене съживяването на Джон, но Джон го игнорира. Дани започва да изпитва уважение към Джон още в първия миг, в който го вижда. Джон – Дани: не чак толкова. Бран пристига в Зимен хребет. Мийра се връща у дома.

Епизод 4
Аря пристига в Зимен хребет.

Епизод 5
Сам напуска Староград и потегля към Зимен хребет с Гили и бебето. Джора се събира отново с Дани в Драконов камък. Джон получава новина по гарван, според която Бран и Аря са в Зимен Хребет. Джайм, Брон, Тирион и Давос се виждат по време на тайна среща.Тирион се опитва да ги убеди да се присъединят към Дани, Джайм игнорира молбата му. Не е ясно дали това се случва преди или след като Дани устройва засада на армията на Ланистър. Джендри е в Кралски чертог и прави оръжия. Давос го открива.

Епизод 6
Джон и компания, които очевидно се срещат с Джендри и Братството без знамена по-рано, потеглят към Източен страж с лодка. Целта им е да пленят съживен от Белите бродници труп, за да предоставят доказателства на останалите лордове на Вестерос (включително и на Дани) за заплахата, която е надвиснала над света. Кралят на нощта ги напада (заедно със съживена бяла мечка). Мечката убива Торос.
Групата на Джон е обградена на малък остров край замръзнало езеро. Едва не умират, когато Дани идва със своите дракони и ги спасява. Джон остава на острова. Джон едва не умира, но Студени ръце / Бенджен му се притичва на помощ, качва го на своя кон и го отпраща. Джон вижда как зомбитата помитат Студени ръце. Визерион умира, Кралят на нощта го съживява. Джон казва на Дани, че ще се откаже от титлата си крал на Севера, ако тя му помогне в битката с Белите бродници. 

Епизод 7
Санса осъжда Кутрето на смърт, Аря изпълнява присъдата. Церсей се буди в легло, пропито с кръв. Смята се, че е загубила дете (от Джайм). Сам и Бран научават какъв е произходът на Джон. Таргериън на име Егон.
Джон и Дани правят секс за първи път на лодка, насочила се на север. Валът падна в последния епизод. Кралят на нощта го атакува със съживения Визерион, който бълва син огън.

Прочетете още