СТАРТЕР е вече на цели 14 години!

СТАРТЕР е вече на цели 14 години!
29 Февруари 2016

Стартер събра десетки БГ звезди да празнуват рождения им ден сутринта в музея 

Стартер – сутрешното шоу на БГ Радио отпразнува традиционно поредния си рожден ден на ново нетрадиционно място, тази година това беше най-големият детски научен център - Музейко!

За да го отпразнуват, към любимите водещи на БГ Радио - Симо и Богдана, се присъединиха и любими български изпълнители, водещи, журналисти и известни личности като Лара Златарева, Петя Дикова, Румен Бахов, Спас Кьосев, Ипократис, Дарин Ангелов, Орлин Павлов, Ирра, Поли Генова, Прея, Вензи, Пламен и Иво, Михаела Маринова, Наско от БТР, Симона Пейчева и Ирен Леви заедно с техните деца.

Симо и Боги отново демонстрираха свежо чувство за хумор и въпреки ранния час не оставиха гостите на партито и слушателите в ефира на БГ Радио да скучаят. Всички присъстващи отговаряха на въпроси, свързани с тяхното детство и споделиха интересни случки и спомени от времето, когато самите те са били на 14 години. Орлин Павлов призна пред Стартер, че когато е изкарал за първи път двойка по руски език, е искал да скача от балкона на 3-ия етаж заради строгата си баба, а пък VenZy сподели първите си любовни трепети. Бил толкова лудо влюбен в по-голямо от него момиче, че за да я впечатли й нарисувал рисунка и посветил стихотворение, но усилията му се оказали напразни.  

Тагове: Новина

Прочетете още