Robbie Wlliams обратно в Take That за 25-годишнината им?

Robbie Wlliams обратно в Take That за 25-годишнината им?
wikipedia
5 Февруари 2016

Носят се слухове, че Роби Уилямс и Джейсън Ориндж са склонни да се присъединят отново към групата „Take That”, за да се отбележи 25-годишнината от основаването ѝ следващата година. Ако това се случи, бандата в оригинален състав от 90-те години, ще се завърне през 2017 г. за поредица шоу-програми и двучасов телевизионен документален филм, посветен на четвъртвековния юбилей.

Дебютният албум на момчетата - „Take That & Party”, излезе през 1992 г. и включваше някои от най-големите им хитове - „Could It Be Magic” и „It Only Takes a Minute”.

Уилямс, който от 2010 г. до края на 2012 г. отново се събра с Гари Барлоу, Хауърд Доналд и Марк Оуен от „Take That”, увери, че му допада идеята бандата да се сформира в първоначалния си състав по повод 25-годишнината. На същото мнение е и Джейсън Ориндж, който напусна „Take That” през 2014 г. През септември миналата година имаше спекулации, че подобно събиране на бандата е възможно, след като бе оповестено, че останалите трима членове никога не са изключвали възможността Роби да се присъедини към тях.

„Нещата винаги са били планирани от Барлоу, а сега вниманието му е фокусирано върху 25-годишнината”, заяви близък до групата източник, цитиран от в. „Сън”. „Роби каза, че е готов да пее отново с „Take That”. Той има чувството, че се е помирил с бандата и иска да допринесе за честванията по повод годишнината”.

 

Take That - Back For Good