Радио ENERGY и DEVIN заедно срещу лятната дехидратация!

Радио ENERGY и DEVIN заедно срещу лятната дехидратация!
25 Юли 2015

Колко често през деня се сещате, че трябва да пиете вода? Когато лятната жега започне да мъчи телата ни, посягаме към освежаващите бутилки. Разбира се, удобно бягство от горещините предлагат морето и планината. И все пак, дори там, трябва да пием вода. 
Според специалисти, препоръчителният минимум е около 6 чаши (1,5 л) на ден и това е долната граница на поеманите течности. Количеството, което е нужно на вашето тяло, се определя строго индивидуално от възрастта, теглото и физическата ви натовареност през деня. Умножете всеки килограм от теглото си по 0,03 л и ще получите крайния резултат, който вашият организъм би приел добре като литри течност за деня (ако сте 50кг, би трябвало да изпиете литър и половина, ако сте 80 - два литра и половина).

В най-горещия месец от годината, Радио ENERGY и DEVIN се впускат в борбата с лятната дехидратация!

Всеки делничен ден, в час пик, ENERGY момичетата на DEVIN стават част от натоварения трафик, за да ти помогнат да се хидратираш в движение.

От понеделник до петък, между 17 и 18 часа, червеният светофар означава: Спри и се огледай за ENERGY момичетата на DEVIN.

Очаква те студена DEVIN минерална в бутилка Water 2GO и много изненади от Радио ENERGY!

Презареди в движение! С Радио ENERGY и DEVIN Минерална – Силата на природата в теб, от сърцето на Родопите!

DEVIN Water2GO e продуктът, който марката създаде специално за хората в движение, които търсят сигурност и удобство.

С уникалната SmartSeal™ капачка създадена в Норвегия новата бутилка е първа по рода си на българския пазар и представлява перфектното предложение за активните ситуации е ежедневието. Капачката не прокапча, безопасна е при пиене и лесна за отваряне. Това прави DEVIN Water2GO изключително подходяща с консумация по време на шофиране, разходка, спорт и много други активни поводи.

И тъй като активните хора имат нужда от добра хидратация DEVIN Water2GO е 750ml във варианти минерална и изворна вода.

Прочетете още