Радио ENERGY и Devin раздадоха 2 тона вода за един месец!

radio-energy-i-devin-razdadoha-poveche-ot-2-tona-voda-v-letnite-zhegi
31 Август 2015

Акцията се състоя в четири български града!

През най-горещия месец на годината – август, Радио ENERGY и минерална вода DEVIN се впуснаха заедно в борбата с лятната дехидратация и жегите. По време на съвместната акция усмихнатите ENERGY момичета раздадоха над 2 тона вода в четири български града! 

Първата им спирка беше град Варна, след който последваха Бургас, Пловдив и София. Всеки делничен ден, през своя едноседмичен престой в съответния град, екипът на ENERGY и DEVIN избираше едни от най-натоварените кръстовища, точно в час пик, между 17 и 18 часа, за да помогне на шофьорите да се презаредят и хидратират в движение с позитивно настроение и студена минерална вода DEVIN.

Участниците в движението, които имаха късмета да срещнат усмихнатите момичетата на ENERGY, чакайки зеления сигнал на светофара, получаваха студена минерална вода в новата бутилка на DEVIN – Water2GO. Сред тях имаше шофьори на автобуси, линейки, полицейски коли, както и множество мотористи и велосипедисти. 




 

Освен вода, радио ENERGY раздаде и много други подаръци – брандирани плажни кърпи, чаши и тениски.

DEVIN – Water2GO е продуктът, който марката създаде специално за хората в движение, които търсят сигурност и удобство. С уникалната SmartSeal™ капачка, създадена в Норвегия, новата бутилка е първа по рода си на българския пазар и представлява перфектното предложение за активните ситуации е ежедневието. Капачката не прокапва, безопасна е при пиене и лесна за отваряне. Това прави DEVIN Water2GO изключително подходяща за консумация по време на шофиране, разходка, спорт и много други активни поводи. И тъй като активните хора имат нужда от добра хидратация, DEVIN Water2GO е в бутилка от 750ml във варианти минерална и изворна вода.



Прочетете още