Пускат допълнителни сектори за концерта на Енрике Иглесиас на 6 ноември

Пускат допълнителни сектори за концерта на Енрике Иглесиас на 6 ноември
3 Септември 2018

Само два месеца ни делят от дългоочаквания концерт с новото шоу на Enrique Iglesias - All The Hits Live, което ще видим у нас на 6 ноември в Арена Армеец по повод 13-тия рожден ден на радио ENERGY. Огромна част от местата са вече запълнени, поради което организаторите отвориха за феновете шест нови сектора в залата, в продажба от днес, в мрежата на Eventim.

Новите места не само предоставят страхотна видимост към сцената, а и от тях почитателите на певеца ще могат да го докосват благодарение на двете платформи, т.нар „езици“, излизащи от двете страни на сцената и допиращи се до редовете с публика.

И това не е всичко! Цялата сценография на новото шоу на Enrique е базирана на концепцията за интимна близост с публиката – ще го видим да пее и общува отблизо с феновете върху комплекс  от две сцени (сцена А и сцена B) в двата края на терена, свързани посредством коридор. Така любимецът на поп маниаците ще циркулира непрекъснато между сцена А и сцена B по коридора, заобиколен от присъстващите, които буквално  ще могат да си направят селфи с него, докато изпълнява прочувствените си хитове.

All The Hits Live обещава да бъде едно наистина грандиозно зрелище! Цялата стена зад основната сцена А ще бъде опасана с 500 кв. метра видео екран. Ще станем свидетели на изключителни  нови пироефекти, носещи многозначното название „огнен водопад“.  Ще бъдат използвани и нов модел осветителни тела, които за първи път бяха въведени за шоуто на Enrique Iglesias в Мюнхен през март тази година.

Всяка обявена дата от новото турне на Enrique се разпродава за отрицателно време и е бляскав успех за певеца. През последните месеци той се намира в страхотна форма, откакто любимата му Анна Курникова го дари с близнаци, а той води много по-здравословен живот и посвещава много повече време на семейството си.
Цените на билетите са между 69 и 159 лв в мрежата на Eventim. Линк за онлайн продажба - Eventim.bg.

Прочетете още