ПОКОРИ ДВЕТЕ КУЛИ НА SOPHARMA BUSINESS TOWERS

ПОКОРИ ДВЕТЕ КУЛИ НА SOPHARMA BUSINESS TOWERS
5 Април 2015

PUMA, Run BG и Радио ENERGY те предизвикват отново!

Покори двете кули на SOPHARMA BUSINESS TOWERS!  2 сгради, 40 етажа, 800 стъпала, изкачване и спускане...

Готов ли си? 18 април 2015 (събота), 11 часа.

За втора поредна година любителите на стандартните спортни активности ще могат да се включат във второто издание на едно събитие с нестандартен характер – състезателно изкачване на стълби – IGNITE SOFIA – The Sopharma Business Towers Run

Записването навреме е едно от условията, за да бъдеш най-бърз, а да финишираш – доказателство за издръжливост. Тези, които притежават тези две качества ще получат страхотни награди от PUMA, а за тези, на които им липсва мъничко, ще има много източници на енергия през целия ден – презареждаща музика, забавления и развлекателни игри. 

Всички, които искат да тестват бързината и издръжливостта си, трябва да заявят предварително участието си чрез регистрация на www.drace.bg/ignitesofia. Участието е доброволно и абсолютно безплатно.

„Спряхме се на Sopharma Business Towers, защото освен, че е атрактивна и ни дава възможност да предложим по-голямо натоварване на участниците, сградата споделя философията на PUMA за еко устойчивост със своите архитектурни решения за енергийна ефективност и устойчиво развитие.“ Каза Дончо Нешев – маркетинг мениджър на PUMA за България. 

PUMA, FOREVER FASTER

Прочетете още