Пламен Радулов от Бургас спечели VIP покана за NRJ MUSIC AWARDS 2014!

plamen-radulov-ot-burgas-specheli-vip-pokana-za-nrj-music-awards-2014
NRJ
3 Декември 2014

С осигурени самолетен билет и хотел, той ще се озове в Кан, Франция – от българското черноморие го изпращаме директно на крайбрежния булевард на фестивалния град.

Дни преди Коледа, Пламен ще стане част от 16-тото издание на най-грандиозното музикално събитие на годината! Той ще може да види на живо Lenny Kravitz, Kendji, Indila, Pharell, Coldplay, One Direction, David Guetta, M. Pokora, Shy’M и много други!

Чуй реакцията на победителя:

Най-якото музикално събитие на годината ще се проведе на 13 декември. И тази година на NRJ MUSIC AWARDS ще бъдат наградени най-добрите изпълнители, за които е гласувала публиката. Всички, които изгряха с хитове през 2014, ще намерят място на сцената!

Остават само няколко дни, в които може да гласувате. До 23:59 на 7 декември публиката ще може да подкрепи по веднъж на ден във всяка категория любимия си изпълнител или песен на nrj.fr..

NRJ MUSIC AWARDS е събитието, на което можете да видите най-много от световните звезди на една сцена и единственото музикално шоу, което разчита изцяло на вашите гласове!

Списък с номинираните и как да гласувате, ще намерите ТУК.

Прочетете още