Опашати шеги в парка с Радио ENERGY и ЧЕТИРИ ЛАПИ

Опашати шеги в парка с Радио ENERGY и ЧЕТИРИ ЛАПИ
8 Май 2024

Благотворителното събитие на ЧЕТИРИ ЛАПИ се завръща за своето второ издание с пълна сила и с подкрепата на много приятели. Стартираме пролетния сезон с хубаво време, много смях и приятни емоции и с приятелите ни на четири лапи.

Случвало ли Ви се е да гоните сутрин кучето си, защото е взело чорапа Ви, а Вие страшно много да бързате? Котката Ви да е враг с мушкатото у Вас? Никога да не сте сами, дори и в банята и една пухкава четиринога топка да завземе леглото? Сигурни сме, че имате хиляди подобни интересни случки с домашните си любимци. 

Групата за импровизационен театър “Както Ви харесва” и Inside Joke Stand-Up Comedy обещават да представят точно онези шеги с неочакван край, от които може да те заболи корема от смях. Водещите на ENERGY ще се включат в кучешката забава от сцената на събитието. В благотворителното събитие на 19 май ще има и много изненади и от екипа на ЧЕТИРИ ЛАПИ - силният, глобален и независим глас на животните, зависещи пряко от човека. Визията на ЧЕТИРИ ЛАПИ е един по-добър свят, в който животните не са подложени на страдание и са отглеждани с уважение и разбиране.

Ще научите всичко, което трябва да знаете за осиновяването, рисковете от незаконната търговия с кучета и грижата за бездомните животни. Мобилната клиника на ЧЕТИРИ ЛАПИ ще бъде разположена съвсем на близо в Конната база за всички граждани на район Средец, които искат да помогнат на бездомно коте и да го кастрират. 

Елате на 19.05.2024г. от 16:00 в Маймунарника, за да подкрепите бездомните животни в нуждa, да се заявите и против насилието над животни, да се посмеем заедно под шарената сянка в Борисовата градина. Не забравяйте да вземете и домашния си любимец. Входът е свободен за всички посетители.

Прочетете още